Londra’daki Apple Store soyuldu

Apple Store

Londra’daki Apple Store gün ortasında soyuldu. Silahlı soyguncular binlerce dolarlık Apple ürününü alıp kayıplara karıştı.

Dün İngiltere’de filmleri aratmayacak bir soygun yaşandı. Apple’ın Londra’daki en büyük mağazası olan Covent Garden’daki Apple Store, gün ortasında maskeli 10 soyguncu tarafından soyuldu. Mağaza çevresinde gözcülük yapanları da ekleyince soygun ekibinin 10 kişiden de fazla olabileceği söyleniyor.

Londra’daki Apple Store’a silahlı bir şekilde dalan bu hırsız ekibi, binlerce dolarlık Apple ürününü çalarak kayıplara karıştı. Neyse ki bu olay sırasında ciddi şekilde yaralanan kimse olmadı.

Apple Store soygun

Soygun sırasında Apple mağazasının içinde olan müşterilerin, maskeli soyguncuların mağazaya dalmasının ardından panik halinde üst katlara kaçtığı söyleniyor. Görgü tanıkları, soyguncuların mağazadaki elektronik cihazların hepsini çantalarına doldurduktan sonra bu kez de müşterilere yöneldiklerini ve onların üstündeki kıymetli eşyaları ve paraları da istediklerini söylüyor. The Sun gazetesi tarafından paylaşılan bilgilere göre soyguncular müşterilerden aldıklarının yanı sıra onlarca tableti, iPhone’u, laptopu ve aksesuarı alarak polisler olay yerine gelmeden oradan uzaklaşmayı başarmış.

İngiltere polisi şu sıralar yaşanan soygunla ilgili bilgi topluyor. Olayla ilgili bilgisi olanların ya da görgü tanıklarının polisle irtibata geçmesi isteniyor. İngiltere polisi Apple’ı hedef alan bu hırsızları yakalayıp yakalayamayacağını zaman gösterecek. Ancak bu soyguncuların başarıya ulaşması halinde Apple Storelar hırsızlar için cazip bir hedef haline gelebilir.

Oppo Find X5’in yeni bir versiyonu geliyor