Logitech’ten Üstün Koruma: Logitech Protection+

Logitech Custom format protection+ DROP FRONT BlackGunmetal

Logitech, Samsung Galaxy S5  kullanıcıları için tasarladığı Logitech Protection+ Case  ince tasarımı, ultra koruyucu dış yüzeyi, darbelere karşı dayanıklı köşeleri ile ekstra koruma sunuyor.

Protection+ kılıf, sert polikarbonat gövdesi ve köşelerine yerleştirilmiş şok emici polimerleri ile darbeyi kılıfın gövdesine dağıtarak telefonunuzu hasarlara karşı korur. Ayrıca polikarbonat kılıftaki darbe emici kanallar ve termoplastik kauçuk tabaka da düşmenin etkisini azaltmaya yardımcı olur. ABD ordusunun düşme test protokolünden başarıyla geçen Logitech Protection+, 1.8 metreye kadar yükseklikten düşmelere karşı dayanıklıdır.  Ayrıca Protection+, kılıfının içine gizlenen metal plaka sayesinde  +drive ve +trip ile de uyumludur.

 Logitech Custom_format_PROTECTION+SS_BlackGunMetal_BackLeft 

+trip

Havalandırma peteğine tek bir dokunuşla yerleştirebileceğiniz +trip, telefonunuzun görüş açınızda ve güvenli bir şekilde durmasına yardımcı olur. +trip’in manyetik yüzeyine telefonunuzu yatay ya da dikey olarak sabitleyebilir, bu sayede telefonunuzu eller serbest pozisyonunda kullanabilir,  güvenli bir şekilde yolculuk edebilirsiniz. Ürünün içinden çıkan iki evrensel metal adaptör sayesinde +trip her çeşit ve boyut telefon ile uyum sağlıyor.

 

Logitech Custom_format_PROTECTION+SS_PacificBlue_BTY

+drive

Modern görünümü ile +drive, tek hareketle aktif hale gelen vakum özelliğiyle arabanızın ön camına ve ön panosuna kolaylıkla yapışıyor. Akıllı telefonunuzu +drive‘ın manyetik bağlantısına yatay veya dikey olarak sabitleyebilirsiniz. Ürünün içinden çıkan iki adet evrensel metal adaptör sayesinde +drive her çeşit ve boyut telefon ile uyum sağlıyor.

Intel ve 50 Cent’ten Teknolojik İşbirliği