Galaxy NotePRO ve TabPRO’ya Koruyucu Kılıf: Logitech PRO

LogitechPRO Front1

Logitech, Samsung Galaxy NotePRO ve Samsung Galaxy TabPRO için tasarladığı, ince, koruyucu ve tam boyutlu dahili Bluetooth klavyesiyle fark yaratan 12.2 inç’lik yeni kılıfı Logitech PRO ile genişletti.

Tam boyutlu klavyesi ve rahat tuş takımı dizilimiyle laptop’a benzer yazma konforu ve deneyimi yaşatan Logitech PRO, sık kullanılan uygulamalar, hızlı panel ve e-mail geçişleri için Android kısa yolları dizilimine de sahip.

LogitechPRO_Front

 Logitech PRO Şubat itibariyle Amerika, Avrupa ve bazı Asya ülkelerinde 129 Euro’dan satışa sunulması bekleniyor.

 

Dayanıklı ve silinebilir tasarımıyla dikkat çeken yeni Logitech PRO, Samsung Galaxy NotePRO ve Galaxy TabPRO’nun hem ön, hem de arka yüzeyini oluşabilecek çizilme, darbe ve dökülmelere karşı koruyor. Kolay kullanım özelliğine sahip kılıf, tabletin kılıftan ayrılmasını engelleyen SecureLock sistemi ile güvenli bir şekilde tablete bağlanıyor, kullanmadığınız zamanlarda ise tabletinizi kapalı tutuyor ve güvenli bir şekilde muhafaza ediyor.

Çift açılı standa sahip Logitech PRO, Samsung Galaxy NotePRO ve Galaxy TabPRO’nuzu dikey ve yatay olmak üzere iki farklı açıda tutarak, S Pen’i kullanırken rahat etmenizi sağlıyor.

Yalnızca 2 Litre Benzin Tüketen Spor Otomobil!