Logitech’ten Performansını Duyunca İnanamayacağınız Hoparlör Setleri

speaker manset

Logitech’in evde kaliteli müzik keyfi yaşamak isteyenler için tasarladığı dört yeni hoparlörü, modern tasarımları ve renkleriyle evinizin dekorunu tamamlarken mükemmel akustikleri ile dikkat çekiyor.

Logitech Bluetooth Speaker Z600, Logitech z200 Multimedia Speakers, Logitech z150 Multimedia Speakers ve Logitech z50, güçlü ses performanslarının yanı sıra bir çok farklı özelliğiyle  birbirlerinden ayrışıyor.

  • Logitech Bluetooth Speaker Z600

Mac ® ve Ultrabook ™’ların şık görünümünü tamamlayan, yeni kablosuz stereo hoparlör Logitech® Bluetooth® Speaker Z600 ile bilgisayarınızdan, akıllı telefonunuzdan ve tabletinizden zahmetsizce müzik dinleyebilir ve dilediğiniz diğer sesleri aktarabilirsiniz. Aynı anda, etkin halde kullanılan üç cihaza kablosuz olarak bağlanabilen Z600 ile cihazlar arasında geçiş yapmak için birinde durdurma tuşuna basarken, diğerinde oynat tuşuna basmanız yeterli.

Logitech Bluetooth Speaker Z600, müzik dinlerken, film izlerken, oyun oynarken veya video konferans yaparken net ve dengeli ses sunar. Hoparlörlerin içine konumlandırılmış üç adet sürücü, üstün akustik için özel olarak tasarlanmıştır. Sesi arttırmak veya azaltmak için Z600’ün sağ hoparlörünün üst bölümünde bulunan dahili dokunmatik panelde parmağınızı kaydırmanız yeterlidir. Açma- Kapama, Bluetooth eşleştirme ve 3.5 mm giriş gibi diğer kontroller arka bölüme gizlenmiştir. Hoparlörler ve güç adaptörü arasındaki özel olarak tasarlanmış yassı kablolar, görüntü kirliliğine engel olur. Logitech-Z600-Bluetooth-Speakers

Logitech Bluetooth Speaker Z600’ün tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı 420 TL    

  • Logitech z200 Multimedia Speakers

Siyah ve beyaz olmak üzere iki ayrı renk seçeneği bulunan Logitech z200 Multimedia Speakers,      10 watt’a kadar çıkan güçlü ve zengin müzik kalitesinin yanı sıra, en derin bass seslerini de çağdaş tasarımıyla bir araya getiriyor. 2.5 inç uzunluğundaki sürücüsüyle stereo ve akustiği dengeleyen hoparlör, temiz bir ses kalitesi sunuyor. Logitech z200, 3.5 mm’lik ses girişi ve yedek bağlantısıyla tablet, akıllı telefon gibi birçok cihazda müziğinizi dinlemenize olanak sağlıyor. Hoparlörün önünde duran tuşlar ile ses seviyesini, bass tuşu ile de bass’ı dilediğinizce ayarlayabilirsiniz.

*Logitech z200 Multimedia Speakers’ın tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı 79 TL

  • Logitech z150 Multimedia Speakers

Logitech z150 Multimedia Speakers, 6 watt’a kadar çıkabilen gücü ile evde müzik keyfini  doyasıya yaşamanıza yardımcı oluyor. Kompakt ve sağlam tasarıma sahip hoparlörü, açma-kapama ve güç tuşları sayesinde kolayca kontrol edebilirsiniz. Müziğinizi sadece kendiniz dinlemek istediğinizde kulaklıklarınızı hoparlöre bağlayabilir, evi müzikle doldurmak istediğinizde ise 3.5mm’lik yedek girişi ile hoparlörü laptopunuza ya da akıllı telefonunuza bağlayabilirsiniz. Logitech® z150 Multimedia Speakers, siyah ve beyaz renk seçeneği ile evinizin şıklığını tamamlıyor.

Logitech z150 Multimedia Speakers’ın tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı 59 TL

  • Logitech z50 Multimedia Speaker

Küçük boyutuna rağmen, şaşırtıcı derecede yüksek müzik kalitesi sunan Logitech z50 Multimedia Speaker, 10 watt’a kadar çıkan güce sahip. 2.25 inç büyüklüğündeki tek sürücüsü ve 3.5mm’lik ses bağlantısı ile birçok cihaza bağlanabilen Logitech z50, pembe, gri ve mavi renk seçenekleri ile kişisel tarzınızı yansıtmanıza yardımcı oluyor.

Logitech z50 Multimedia Speaker’ın tavsiye edilen son kullanıcı satış fiyatı 49 TL