Logitech’e 10 Prestijli Tasarım Ödülü

Logitech IF and GOOD Design Awards

Logitech 10 ayrı ürünüyle, 7  adet “2014 Good Design Ödülü” ve 3 adet “2015 iF Tasarım Ödülü” kazandı.

Logitech+IF+and+GOOD+Design+Awards

 Logitech, bu yılki ödüllerle birlikte üst üste dördüncü kez Good Design ve beşinci kez iF Ürün Tasarım Ödülleri’ni kazanmış oldu. Logitech, 2014 Good Design Ödülleri‘nde Logitech case+, Logitech Illuminated Living-Room Keyboard K830, Logitech X300 Mobile Wireless Stereo Speaker, Logitech G502 Proteus Core Tunable Gaming Mouse, Logitech G402 Hyperion Fury Ultra-Fast FPS Gaming Mouse, Logitech Ultrathin Keyboard Folio for iPad Air ve iPad mini ve Logitech Ultrathin for iPad Air ile yedi ödülün sahibi oldu. Ayrıca Logitech AnyAngle, Logitech Wireless Mouse M280 ve UE MEGABOOM da bu yılın iF Tasarım ödülüne layık görülen ürünleri oldu.

 Good Design  Ödülleri;  Chicago Athenaeum Museum of Architecture and Design tarafından, Avrupa Mimarlık, Sanat, Tasarım ve Kenstel Araştırmalar Merkezi iş birliğiyle her yıl en iyi ve yeni tasarıma sahip ürünlere veriliyor.

 iF Design Ödülleri ise, tasarım kalitesi, malzeme seçimi, fonksiyonellik, yenilik, ergonomi ve evrensel tasarım kriterleri baz alınarak değerlendiriliyor.

Samsung MENA Forum 2015’te Daha Akıllı Yaşamaya Yönelik Vizyonu