Logitech’den iPhone Sahiplerine Müjde: PowerShell Oyun Kontrolü

logitech powershell

Akıllı telefon üzerinde oyun oynarken kim yeterli zevk alamıyorum diyor? İşte iPhone üzerinde oyun deneyimizi arttıracak bir cihaz daha. Logitech’in yeni ürünü PowerShewll…

iOS 7 ile birlikte sunulan Logitech’in ikinci oyun kontrolü olan PowerShell farklı tasarımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Logtech geçtiğimiz gün içerisinde bir başka oyun kontrol modülü olan MOGA Ace Power cihazını tanıtmıştı. Bugün de yine iOS 7 ile uyumlu çalışabilen yeni oyun kontrol cihazı PowerShell’i tanıttı. Sağ ve sol bölümde oyun padi tuşlar bulunan cihazın içerisinde 1500 mAh’lık bir de batarya bulunuyor. Bu batarya sayesinde oyun oynarken cihazınıza ekstra güç depolanıyor.

iPhone 5, iPhone 5S ve 5. Jenerasyon iPod ile uyumlu olan cihazın ne azık ki iPhone 5C desteği bulunmuyor. Cihazın içerisine akıllı telefonunuzu yerleştirmeniz ve geri çıkarmanız oldukça kolay. Bunun yanı sıra oyun ara verdiğinizde cihazı uyku moduna da alabiliyorsunuz. Bugün itibariyle Amerika’da ön siparişe açılan Logitech PowerShell 99.99 dolarda alıcı bulacak.