Logitech, uygun fiyatlı Lift kablosuz dikey fareyi piyasaya sürüyor

l2

Logitech, Lift kablosuz dikey fareyi tanıttı. Cihaz etkileyici özellikleri ve 69,99 $ fiyat etiketi ile geliyor.

Logitech yeni mouseda grafit, gümüş ve pembe olmak üzere çeşitli renk varyantları mevcut olmasının yanı sıra, müşteriler sol veya sağ elini kullanan bir varyantı seçebilecekler. Ancak, şu anda yalnızca grafit renkli model, sol ve sağ el seçeneklerinde mevcut. Lift kablosuz fare, daha fazla konfor ve ergonomi sağlayan dikey yönelimli bir tasarıma sahip. Cihaz çalıştırılırken kullanıcının eli 57 derecelik bir açıyla konumlandırılır. Bu, uzun süreli kullanımdan sonra bilek ağrılarına neden olabilecek geleneksel farelerin aksine bileklerinizde daha fazla rahatlık sağlıyor.

Logitech

Bir kaydırmalı ergonomik klavye ile birleştirildiğinde, Lift kablosuz dikey fareyi kullanmanın faydaları oldukça belirgin hale geliyor. Lift, tek bir AA pil ile çalışır, bu nedenle USB şarjı kullanılamaz. Logitech, Lift’in pilinin iki yıla kadar dayanabileceğini söylüyor. 69,99 $ olarak fiyatlandırılır ve bazı daha pahalı modellere kıyasla sınırlı işlevsellik sunar. Lift, daha pahalı olan MX Vertical ile karşılaştırmalar yapıyor ancak çok basitleştirilmiş bir tasarıma sahip.

Lift’in yazılım yapısı, aynı anda iki bilgisayarda sorunsuz kullanımına izin verir. Bunun nedeni Logitech’in tescilli yazılımı olan Flow’dur. Logitech’in Flow yazılımı, bilgisayarlar farklı işletim sistemlerine sahip olsa bile bu tür işlemlere izin verir. Ancak, Logi Options uygulaması iki bilgisayarda da çalışır durumda olmalıdır. Uygulama, kopyala ve yapıştır yoluyla iki bilgisayar arasında dosya aktarmak için de kullanılabilir.

Logitech

Lift kablosuz dikey fare, avucunuzun içine rahatça oturmasını sağlayan kauçuk bir tutuşa sahiptir. İki ana düğmesi, bir kaydırma tekerleği ve bir DPI değiştirme düğmesidir. Kaydırma tekerleği düzgün ve sessiz kaydırma sağlar ve ayrıca iki başparmak düğmesi vardır. Cihazın alt kısmında, cihazlar ve Bluetooth eşleştirme arasında geçiş yapmak için bir düğme bulunur. Bağlantı açısından, fareyi Logitech’in Bolt USB-A alıcısı veya Bluetooth aracılığıyla bağlayabilirsiniz. Logitech Lift, Amazon’dan ve diğer çevrimiçi perakende platformlarından 59,99 ABD doları karşılığında edinilebilir.

Motorola Edge 30 5G Avrupa pazarında satışa çıkacak