LinkedIn, uygulamasına görüntülü toplantı özelliği ekliyor

LinkedIn, uygulamasına görüntülü toplantı özelliği ekliyor

Herşeyin dijitalleştiği bu dönemde tüm iş görüşmeleri ve başvuruları LinkedIn üzerinde yapılıyor desek yanlış olmaz. Bu bağlamda şirket kullanıcıları için işi daha da kolaylaştıracak bir güncelleme getiriyor. İşte detaylar.

LinkedIn, uygulamasında görüntülü toplantıları kolaylaştırmak için geçen yıl çeşitli üçüncü taraf video sağlayıcılarına destek eklemişti. Şimdi ise şirket, kullanıcılar için daha kullanışlı bir güncelleme getiriyor. Platformun uygulaması için video seçeneğini artık kullanıma sunuldu. Artık ayrıca bir video uygulaması indirmenize gerek kalmadan görüşmelerinizi yapabileceksiniz. Şirket konuyla ilgili: “İlk iş aramadan online görüşmeye kadar, üyelerimizin güvenliğini sağlarken üretkenliğini artırmak istedik. Mesajlaşma deneyiminin bir parçası olarak video konferansı seçeneği ekledik. Artık üyelerimiz sanal olarak bağlantı kurabilecekler. Bunun için ayrıca bir uygulama indirmelerine gerek kalmayacak” açıklamalarında bulundu.

LinkedIn, uygulamasına görüntülü toplantı özelliği ekliyor

LinkedIn’in yerel görüntülü sohbet kullanıcı arayüzü de özel olarak tasarlanmış. Video görüşmesi sırasında her kullanıcı için LinkedIn özel profil bilgileri ve biyografi alt kısımda görünecek. Böylece iş görüşmeniz daha kolay ve etkili olacaktır. İşlevsel olarak özellik yeni değil, daha önce üçüncü taraf video şirketleriyle görüşme yapılıyordu. Ancak platformun kendi video konferansını eklemesi çok daha büyük kolaylık sağlayacak diyebiliriz. Neticede herşeyin dijitalleştiği bu dönemde herkes en kolay ve efektif uygulamalara yönelmek istiyor. İş dünyasının vazgeçilmez uygulaması olan LinkedIn de yeni güncellemeleriyle yerini daha da sağlamlaştırıyor.

Apple iPhone 13 modeli gelişmiş özelliklerle Eylül ayında çıkabilir