Limango.com’un Akıbeti Ne Olacak?

limangocom

Ülkemizde bir önceki yıla göre e-ticaret oranı yüzde 21 artışla 42 milyar TL’ye ulaştı.Bu sırada e-ticarete ayak uyduramayan şirketler sektöre elveda etmeye başladı.

Türkiye’de bir önceki yıla göre e-ticaret yüzde 21 arttı.Sektörün bir yıllık artışı 42 milyar TL oldu. 2014 yılında internetten kredi kartıyla alışveriş yapma döneminin asıl başlangıç tarihi oldu.İnsanlar artık internetten alışveriş yapmayı tercih ediyor.Özellikle çok yoğun olarak çalışan insanların alışverişe ayıracak zamanı olmadığı için bu yöntem bazı kişilere bir nimet gibi.Hal böyle olunca bir yılda yüzde 21’lik artış kimini sevindirdi kimini de üzdü.limango

Almanya merkezli Otto Grubu‘nun yaklaşık altı yıl önce ülkemizde kurmuş olduğu Limango.com bu durumda üzülenler arasında yer alıyor. Limango.com dün itibariyle bizlere kötü bir haber verdi. Şirket faaliyetlerine son verdiğini açıkladı. Ayrıca satın alınan ürün sevkiyatlarının gerçekleşeceğinide alıcılara bildirdi.

Son dönemlerde Limango.com gibi bu durumdan kötü çıkan bir çok şirket var. Bir süre önce kepenk kapatan e-ticaret sitelerine Lokum.com, Evim.net, Gimora.com, Vipdukkan.com ve Pabbuc.com örnek verilebilir.

Apple Watch Randevusu!