LG katlanabilen televizyon patenti dikkat çekti

lg yeni teknoloji

LG katlanabilen televizyon patenti ilginç tasarımıyla herkesin dikkatini çekmeyi başardı. Adeta bir akordiyon gibi katlanan bu televizyon eğer satışa sunulursa büyük bir ilgi görebilir.

Hollanda’daki Lahey Uluslararası Tasarım Sistemi’ne bir patent başvurusunda bulunan LG şirketi, düzgün aralıklarla katlanabilen akıllı televizyon çalışmalarına başladı. Bu yeni katlanabilen televizyon modelinin kenar bölümlerinde çerçeve bulunuyor. Tüketiciler istedikleri zaman bu çerçeveleri açabilir veya kapatabilir.

LG katlanabilen televizyon küçük bir yer kaplayacak

Televizyonlarla ilgili en önemli problemlerden birisi de hiç şüphesiz çok fazla yer kaplaması. LG bu sorunu tamamen giderebilmek için 65 inç boyutunda akordiyon gibi katlanabilen bir televizyon üretti. Bu sayede televizyonlar artık eskisi kadar fazla yer kaplamayacak.

katlanabilen televizyon

Katlanabilen televizyonların hoparlörleri kenarda bulunacak. Televizyon katlansabile hoparlör herhangi bir zarara uğramayacak. Şirketin 2019 yılı için bu tasarıma sahip olması çok zor görünüyor. Muhtemelen 2020 ve sonrasında bu tür katlanabilir televizyonların daha sık görüleceğini söyleyebiliriz.

Bu tür televizyonlar son zamanlarda LG tarafından sürekli olarak duyuruluyor. Şirketin bundan sonraki stratejisi katlanabilir ekranlar diyebiliriz. Peki sizce böyle bir televizyon üretilirse kullanıcılar tercih eder mi? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

LG telefon satışları ile dibe vurdu!