LG G5 Modüler Olabilir!

LG G5 Modüler Olabilir!

LG’nin yeni model telefonu: G5 modüler olabilir.

Telefonla ilgili bilgileri CNET’ten aldık. Yeni model telefonda 3 Eklenti yer alacak. LG, yeni model Amiral Gemisi Telefonu G5’i; 21 Şubat’ta tanıtacak. LG’nin planı; telefonunu Samsung ile beraber aynı anda tanıtmak. VentureBeat sitesinde yeni model telefon G5 ile ilgili yeni bilgiler mevcut.

Magic Slot’ta Neler Yer Alacak?

Magic Slot girişinde; Battery Grip yer alacak. Battery Grip tıpkı DSLR Makinelerdeki gibi cihaza ekstra güç katacak. DAC: “Dijital Ses Çipi” de telefonu ön plana çıkaracak. VR Kamera da yine DSLR makinelerdeki gibi elinizi sağa sola kaydırsanız bile net bir şekilde fotoğraf çekmenize katkı sağlayacak. LG, Battery Grip’i için Cam Plus adını vermiş. Bu Gripte; 1100 mAh’lık bir Batarya yer alıyor. LG; DAC’ı için bu arada Dünyaca ünlü Ses Uzmanı Firması: Bang & Olufsen ile anlaşmış.

Telefondaki Bu Özellik Adeta Çığır Açacak!

Neden mi? Çünkü bu Ses Çipi adeta Harici bir Ses Kartı görevi de görecek. “Nasıl mı?” Der dediğinizi duyar gibiyiz. Telefonu, mini USB vasıtasıyla Bilgisayara bağlayınca üzerindeki Ses Çipinden de otomatik olarak yararlanmış olacaksınız. LG 360 Cam özelliği; 360 Derece yani Panoramik Fotoğraf çekmenize katkı sağlayacak. 16 Megapiksellik Arka Kamera; yüksek çözünürlüklü fotoğraflar çekmenize yardımcı olacak. HTC Vive Sanal Gerçeklik Gözlüğü ile de LG G5 tam uyumlu çalışıyor.

Lumia 650 Avrupa’da satışa çıktı!