LG G3 Suya Dayanıklı Olabilir

LG G3 Suya Dayanıklı Olabilir

Koreli telefon üreticileri Samsung, LG ve Pantech yeni modelleri için su geçirmezlik teknolojileri üzerinde çalışıyor. Glaxy Note 4, LG G3 ve Vega Iron 2 gibi yeni nesil Koreli telefonlar su geçirmez olarak gelebilir.

Koreli Telefon üreticileri Samsung, LG ve Pantech’in su geçirmezlik teknolojisi üzerinde çalıştıkları iddia edildi. Kore medyasından ITToday’in haberine göre son dönem akıllı telefonların su ve toza karşı dayanıklı üretilmesiyle birlikte tüketicilerinde beklentileri bu özelliklere sahip akıllı telefonlara yönelmiş durumda. Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy S5 ve Sony’nin yeni amiral gemisi Xperia Z2’nin su ve toza karşı dayanıklı olmasının ardından bu özelliklere sahip yeni modellerin de önünü açabilecek bir teknoloji için Kore’de çalışmalar sürdürülüyor.

lg-g3

3 Koreli üretici, Smasung, LG ve Pantech Liquid Silicon Moulding (Sıvı Silikon Kaplama) yöntemiyle ya da yeni filtreleme metodojileriyle kaplanmış modellerin yeni modellerinde suya ve toza karşı dayanıklı olmaları üzerinde çalışıyorlar. Samsung, Glaxy Note 4 modeli için ince silikon film teknolojisi kullanarak telefonu yoza ve suya karşı dayanıklı olması üzerinde çalışırken, LG G3 ve Pantech Vega Iron 2 modellerinin de benzer teknolojik özelliklerle suya ve  toza karşı dayanıklı olarak üretilmesi üzerinde çalışmalar sürdürülüyor. LG’nin yeni amiral gemisi LG G3’ün suya ve toza karşı dayanıklı olacağının  ilk defa ortaya çıkarken, telefonun 17 mayıs tarihinde tanıtılabileceği ortaya çıktı.

HTC One 2014 Yine Görüntülenirken Teknik Özellikleri Kesinleşti