LG, 2024 SERİSİ QNED TV’LERİ TANITTI

QNED

α8 Yapay Zeka İşlemciyle Güçlendirilen LG’nin En Yeni QNED TV’leri, Ultra Büyük Ekranlarda Gerçeğe Yakın Görüntü Kalitesiyle Ev Eğlence Deneyimini Yükseltiyor.

LG , canlı görüntü kalitesine sahip ultra büyük 98 inç’lik QNED TV’nin de aralarında bulunduğu, gelişmiş yapay zeka destekli işleme teknolojileri, kapsamlı kişiselleştirme özellikleri ve sofistike tasarıma sahip, geniş ekran seçenekleri sunan en yeni 2024 QNED ve QNED Mini LED TV serisini duyurdu.

LG 2024 QNED TV’ler, α8 Yapay Zeka İşlemcisi ile geliştirilerek önceki modele göre yapay zeka performansında 1,3 kat artış, grafik performansında 2,3 kat iyileştirme ve 1,6 kat daha işlem hızı elde etti.

Daha üstün bir görüntü kalitesi için en son teknolojiden yararlanan Gelişmiş AI Görüntü özelliği derin öğrenmeye dayalı en üst düzey görüntü kalitesi sağlıyor.

Bu çok yönlü özellik, bir sahnedeki yüzleri, nesneleri ve arka planları ustaca ayırt ederek dokuyu ve ince ayrıntıları zenginleştirerek görüntüleri benzersiz bir gerçekçilikle sunuyor.

Gelişmiş Dinamik Ton Haritalama, görüntüyü bloklara bölüyor ve her birini gerçek zamanlı olarak analiz ederek en karanlık ve en parlak alanları tespit ediyor, üç boyutlu görüntü kalitesi sunmak için ayrıntıları hassas HDR optimizasyonuyla yükseltiyor.

Kişiselleştirilmiş Resim Sihirbazı ile kullanıcılar, derin öğrenme aracılığıyla görüntü kalitesini zahmetsizce özelleştirebiliyor.

QNED

Gelişmiş AI Ses özelliği, canlı görüntü kalitesinin yanı sıra TV’lerin yerleşik hoparlörlerinden gelen sanal 9.1.2 surround sesin mükemmel ses kalitesiyle izleyicileri büyülüyor.

WOW Orkestra ise LG Sound Bar ile LG  TV hoparlörlerini kusursuz bir şekilde entegre ederek büyüleyici bir 3D ses deneyimi sağlıyor.

LG’nin Quantum Dot ve NanoCell renk teknolojileri bir arada sunan en yeni TV’leri, ultra gerçekçi görüntüleme için net ve canlı görüntü kalitesi sunuyor.

QNED TV’lerin özgün renkleri, daha sürükleyici ve üç boyutlu bir ev eğlencesi deneyimi için görsel derinliği artırıyor.

Gerçekçi kontrast elde eden LG  Mini LED TV’ler, tonlamaları ve doğru arka ışık kontrolünü geliştirmek için Hassas Karartma teknolojisini kullanıyor. LG  Mini LED TV QNED90 modeli, gri tonları arasında ayrım yapan ve 20 bit doğrulukla tonlamayı temsil eden Milyon Gri Ölçeği özelliğine sahip ve son derece canlı kontrast sağlıyor.

Meross Akıllı Termostat Başlangıç Kiti İle Ucuza Isının!