Leonardo DiCaprio, Batman filminde oynama teklifi almış!

Leonardo DiCaprio, Batman filminde oynama teklifi almış!

Bir çok başarılı filmden tanıdığımız Leonardo DiCaprio, Batman filminde oynama teklifi almış. İşte tüm detaylar.

Christopher Nolan’ın Dark Knight üçlemesinin senaristlerinden biri, bir stüdyo patronunun Leonardo DiCaprio için kilit bir rol planladıklarını açıkladı.  Nolan’la birlikte üç Batman uyarlamasını yazan David S Goyer, Happy Sad Confused podcast’iyle yaptığı yeni bir röportajda, Heath Ledger’in The Dark Knight’taki (2008) kötü karakteri Joker’in başarısının, son film olan The Dark’ın çekilmesine yol açtığını açıkladı. Joker’ın başarısının ardından gelen devam filmi için ise senaristlerin farklı planları varmış.

Leonardo DiCaprio, Batman filminde oynama teklifi almış!

Goyer’e göre, Warner Bros. film stüdyosunun başkanı, The Dark Knight’ın galasında Nolan’ın üçüncü filmde DiCaprio’yu seçmesini önerdi; The Riddler olarak bilinen bulmaca takıntılı kötü adamı canlandırmasını istediler. Bilmececi isimli karakter daha önce 1995 yapımı Batman Forever’da Jim Carrey tarafından canlandırılmıştı ve daha sonra 2022 yapımı The Batman’da Paul Dano tarafından canlandırılacaktı. Ancak Goyer, önerinin hızla reddedildiğini söyleyerek, filmin temalarının hangi kötü adamların ortaya çıkacağını belirleyeceğini açıkladı.

Leonardo DiCaprio, “The Dark Knight’ın galasında Warner Bros.’un başkanının ‘Riddler’ı oynamalısın’ dediğini hatırlıyorum” ifadelerini kullandı. Açıkçası rol için fazlasıyla uygun olabilecek bir isim diyebiliriz . Zaten DiCaprio, The Dark Knight’ın vizyona girmesinden kısa bir süre sonra Nolan’la çalışacak ve 2010’da Warner Bros. yapımı gerilim filmi Inception’da başrol oynayacaktı.

Acer Iconia Tab P10 : Günlük kullanım ve eğlence için geliştirildi