Lenovo Yoga 3 Pro video inceleme

Lenovo Yoga3

#İŞBİRLİĞİ

Yoga olarak adlandırılan ve 360 derece dönebilen bu dizüstü ailesi çoğu kes farklı üreticilerden kopyalandı. Ama hiçbiri oldukça ince ve hafif olan Yoga 3 Pro kadar etkili olmadı.

8 Gbyte bellek ve 256 GByte SSD disk ile donatılmış olan Yoga 3 Pro, 3200×1800 QHD+ dokunmatik ekranı ile birçok isteği karşılıksız bırakmıyor..

Yoga 3 Pro’da kullanılan yeni nesil işlemci Core i5 4200U ayarında. Bunun anlamı, yüksek bir güçte yüksek bir performansından çok düşük güçte yüksek bir performans sağlaması. Zaten Yoga 3 Pro2nun da amacı bu. Lenovo, kullanıcıya uzun bir pil ömründe iyi bir performans sağlamak istiyor. Bunu da iyi beceriyor. Yaptığımız testlerde müthiş bir performans görmedik. Ama elde ettiğimiz performans bizi birçok uygulamayı çalıştırmak için fazlasıyla yetti.

Yoga 3 Pro’nun pil kullanım süresi, bir önceki nesile göre düzeltilmiş durumda. Yaptığımız testlerde Yoga 3 Pro’yu yaklaşık 6 saat boyunca kullanabildiğimizi söylemeliyiz. Aşırı yük altında yaptığımız denemelerde bu süre 2.5 saat’e kadar indiğini de belirtmekte fayda var.

13.3 inç dokunmatik ekran, 276 dpi piksel yoğunluğu ile piyasanın ortalamasının çok üzerinde. Bunun anlamı, ekranın oldukça parlak, renklerin canlı ve doygun olması. Bununla birlikte 3200×1800’lük çözünürlük görülmeye değer.

Yoga 3 Pro, ortalamanın üzerinde bir performans sergiliyor. Pilli kullanımda yaklaşık 6 saat’lık bir çalışma süresi,rakiplerine üstünlük sağlayamadığı bir gerçek. Fakat bu incelikte ve bu hafiflikte ikisi bir arada bir ürün için, piyasada neredeyse rakipsiz olduğunu söylemeden edemeyeceğiz.

“Bu incelemesini yaptığımız ürün, ilgili marka tarafından kurumumuza sağlanmıştır.”

Kısa süre sonra satışa çıkacak 7 telefon!