Lenovo, Legion Go el konsolu için yeni aksesuarlarını tanıttı

leg

Lenovo, geçtiğimiz günlerde Legion Go el konsolu için bir dizi yenilikçi aksesuarı tanıttı.

Legion Go aksesuarları, kullanıcı deneyimini zenginleştirmek amacıyla geniş bir yelpazede sunuluyor: USB-C şarj yuvası, taşıma çantası, oyun kolu ve başlıkları, çoklu cihaz destekli Bluetooth mini klavye ve kavisli monitörler bu setin öne çıkanları arasında yer alıyor.

Legion Go USB-C Şarj Yuvası

Sarj Yuvasi
Lenovo’nun tanıttığı USB-C yuvası, güçlü bir bağlantı merkezi olarak tasarlanmış. 100W’a kadar destekleyen USB-C Güç portu, 1G RJ45 portu, tam işlevli bir Type-C™ portu ve iki adet USB-A 3.0 portu bulunuyor. Ayrıca, 60Hz’de 4K çözünürlüğü destekleyen bir HDMI 2.0 portu da mevcut. Entegre edilen 230 mm uzunluğundaki Type-C kablosuyla kullanıcıya esnek bir kullanım sunuyor. Bu ürünün fiyatı resmi sitede 58,79 ABD doları olarak belirlenmiş.

Şarj Bağlantısı

Sarj Yuvasi 2
Lenovo’nun bu yeni şarj konnektörü, Legion Go’nun çıkarılabilir TrueStrike kontrol cihazlarını tek bir şarj edilebilir birime dönüştürme özelliği sunuyor. 10,55 Wh (2850 mAh) bataryası bulunan bu aksesuar, kontrol cihazının kullanım ömrünü artırıyor. Boyutları 128,5×94,7×14,3 mm ve ağırlığı 152,5 g olan bu şarj cihazının 2024 Ekim ayında 59,99 €’dan başlayan fiyatlarla piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Taşıma Çantası
El cihazınızı ve tüm aksesuarlarını taşıyabilmeniz için geniş bir alan sunan taşıma çantası, 320,9×148,2×108,9 mm boyutlarında. Bu çanta, cihazın yanı sıra USB kablolarını, kulaklıkları ve diğer ekipmanları güvenle muhafaza edebilecek şekilde tasarlanmış. Ayrıca, ekranı koruma amacıyla bir kapak tahtası da içeriyor. Ocak 2025’te 29,99 € başlangıç fiyatıyla satışa sunulması bekleniyor.

Joystick ve Joystick kılıflar

Legion Go
Oyun performansını artırmak için tasarlanan bu joystick ve başlıklar, ekstra tutuş sağlayan dokulu bir malzemeden yapılmış. Küresel, içbükey ve silindirik gibi üç farklı yedek joystick başlığı ile kullanıcıya geniş seçenek sunuluyor. Eclipse Black, Glacier White, Luna Grey ve Lenovo Red olmak üzere dört farklı renkte satışa sunulacak olan bu set, 2024 Ekim ayından itibaren 9,99 €’dan başlayan fiyatlarla alınabilecek.

Çoklu Cihaz Bluetooth Mini Klavye
Lenovo’nun bu yeni klavyesi yalnızca 5,6 mm kalınlığı ve %75 yerleşimli tasarımı ile dikkat çekiyor. Süper hafif yapısıyla sadece 180 g ağırlığında olan bu klavye, üç cihaza kadar kolayca geçiş yapabiliyor ve Microsoft Windows, Android ve iPadOS gibi çeşitli işletim sistemlerini destekliyor. 2024 Kasım ayında 39,99 € fiyatıyla piyasada olacak.

Lenovo’nun bu aksesuar serisi, özellikle Legion Go kullanıcıları için oyun deneyimini bir üst seviyeye taşımayı hedefliyor. Hem taşınabilirlik hem de performans açısından sunduğu bu yenilikler, oyunseverler için büyük bir avantaj sağlayacak gibi görünüyor

Xiaomi üç katlanabilir telefon üzerinde çalışıyor