Lenovo A6000 Rekor Kırdı

Lenovo A6000 Rekor Kırdı

Hatırlarsanız bundan birkaç gün önce sitemizde Güney Koreli telefon üreticisi Samsung’un, Hindistan’da hezimete uğradığı ile ilgili bir haber paylaşmıştık.

Hezimetin baş sorumlusu ise Samsung’un Tizen platformu. Samsung; herkesin telefon kullanabilmesi için giriş seviyesi özelliklere sahip yeni bir telefon modeli çıkardı.

Tüm modeller Tizen Platformunu destekliyor ve bununla ilgili ilk modelin ismi de: Samsung Z1’di. Samsung, Hindistan’da hezimete uğrarken Çinli Lenovo ise bir başarıya imza attı.

Lenovo A6000 Rekor Kırdı
Lenovo A6000 Rekor Kırdı

Lenovo; Hindistan’da iki saniye içinde tam 10.000 adet A6000 telefon sattı. Samsung ise 10 gün içinde ancak 50.000 telefon satabilmişti ki bu da firmanın umduğu satış rakamlarının epey gerisinde kalıyor.

Lenovo bu satışlardan dolayı havaya uçtu desek haksız sayılmayız herhalde. Zira Çinliler gerçekten bu ara sağlam başarılar elde etmeye başladı.

2014’ün ortasında başlayan ciddi ataklar yılsonuna doğru gole dönüşmeye başladı. Xiaomi, Oppo, Lenovo ve daha pek çok Çinli durdurulamayacak bir yükselişe geçtiler.

Nexus 6 Google’ı Şaşırtmayı Başardı