League of Legends yaz etkinliğinde görsel bir şölen olacak

League of Legends yaz etkinliğinde görsel bir şölen olacak

Riot Games, şu anda mevcut olan beş oyununun tamamında yer alacak büyük bir yaz etkinliği olan Sentinels of Light’ı duyurdu: League of Legends, LoL: Wild Rift, Legends of Runeterra, Teamfight Tactics ve Valorant. Etkinlik sırasında her oyun temalı içerik alacak, ancak League of Legends oyuncuları özel bir ödül alacak: Doğrudan oyunun istemcisinde görsel roman tarzı bir hikaye deneyimi yaşayabilecekler.

Riot Games’in anlatı lideri Thomas Cunningham, “Rise of the Sentinels” adlı hikayenin etkinlikte canlı bir roman gibi sunulacağını söyledi. Buradaki fikir, yeni bir oyuncuysanız veya League of Legends bilgisine zaten hakimseniz, size görsel bir şölen sunmak.  Cunningham’a göre LoL etkinliği 8 Temmuz – 10 Ağustos tarihleri ​​arasında gerçekleşecek ve çoğu oyuncu için her bölümün tamamlanması yaklaşık beş dakika sürecek. Hikaye deneyimine ek olarak, League of Legends oyuncuları, muhtemelen aksiyon dolu dövüşlere yol açan ikinci bir nihai yeteneği kullanabilecekleri Ultimate Spellbook adlı yeni bir moda da göz atabilecekler.

League of Legends yaz etkinliğinde görsel bir şölen olacak

Sentinels of Light, aynı etkinlikte ilk kez evrendeki tüm League of Legends oyunlarında bir şampiyonun yayınlanışı izlenecek. Yeni şampiyon Akshan, iki hafta boyunca Legends of Runeterra’ya, ardından Teamfight Tactics’e, ardından LoL’e ve son olarak Wild Rift’e gelecek. Rise of the Sentinels görsel romanı, Riot’un diğer ortamlara da genişlettiği LoL  evrenini inşa etme konusundaki son çabasını temsil ediyor. Stüdyo, örneğin çizgi roman yapmak için Marvel Entertainment ile ortaklık kurmuştu. Ayrıca yolda Arcane adında bir Netflix dizisi var.

Huawei Freebuds 4 kablosuz kulaklık ile mobil dünyanızı şenlendirin