Kurbanlık koç ile kafa tokuşturursanız ne olur?

dgerbve

Gün geçmiyor ki garip haberlerle karşılaşmayalım. Bu kez haberimiz Düzce ‘den. Bir adam, kurbanlık bir koç ile kafa tokuşturdu. Sonucu tahmin ediyorsunuzdur

Kurban Bayramı bu sene 31 Temmuz Cuma günü başlayacak ve 3 Ağustos Pazartesi günü sona erecek. Koronavirüs Kovid-19 salgını sebebiyle şimdiden pek çok önlemin alındığı bayram için hazırlıklar hızla sürüyor. Vatandaşlar, belediyelerin belirledikleri kesim alanlarında, belirlenen kurallar doğrultusunda kurbanlıklarıyla ilgilenebilecek ve ibadetlerini yerine getirebilecek.

Bayrama az bir süre kala, bir yandan da ilginç haberler gelmeye başladı. Düzce ‘de bir kişi, kurban bayramında kesmek üzere beslediği koç ile kafa tokuşturdu.

Kurbanlık koç ile kafa tokuşturursanız ne olur? Bu haberimiz Düzce 'den

Sputnik Türkiye’de yer alan haberde, iddiaya göre, Düzce ‘nin Yığılça ilçesinde yaşayan Erdoğan Kuşçu, Koç ile kafa tokuşturdu ve bunun sonucunda baygınlık geçirerek yere yığıldı. Bu esnada koçtan bir darbe daha aldı ve Kuşçu’nun sağ elmacık kemiği kırıldı. Gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan vatandaş, şu an tedavi altında.

Aslında hemen her yıl Kurban Bayramı döneminde ilginç haberlerle karşılaşıyoruz. Acemi kasaplar mı dersiniz, hayvanı elinden kaçıranlar mı, ufak bir araba bagajına koca bir hayvanı sığdırmaya çalışanlar mı…

Umarız bu son olur.

Bu arada, online dünyadaki popüler keçi videolarından “Street Fighter: Angry Goat Edition”ı da sunalım sizlere. İyi seyirler.

Keenetic Viva Router ile hızlı ve güvenli kablosuz bağlantı!