Kocaayak Simülasyonu “Bigfoot Life” Açıklandı

bigfoot life 1

Bir Kocaayak’ın hayatını yönetmek ister misiniz? Efsanevi yaratığı konu alan simülasyon oyunu duyuruldu. Lafı daha fazla uzatmadan Bigfoot Life isimli yapımın neler sunduğuna birlikte bakalım.

Planet 47 Games tarafından geliştirilen Bigfoot Life‘ta oyuncular Kocaayak’ı canlandıracak. Kocaayak yıllardır söylenen ama varlığı bir türlü kanıtlanamayan bir canlı. Şimdiye kadar sayısız videoları ve fotoğrafları ortaya çıktı, ancak bu yaratık bir türlü bulunamadı. Oyuna dönecek olursak yapım aslında bir hayat simülasyonu. Çünkü oyuncular Kocaayak’ın hayatını yönlendirecek. Bigfoot Life’ta karakter yani Kocaayak yiyecek için balık avlayacak, böcek veya diğer hayvanları yakalayıp yiyebilecek. Ayrıca ormanda mantar, çilek ve daha fazla bitkiyi toplayıp bunları da yiyebilecek.

bigfoot life

Oyunda dinamik hava sistemi yer alıyor. Kışlar sert geçecek ve Kocaayak’ın soğuktan korunması için barınak inşa etmesi gerekecek. Bigfoot Life’ta karakterin kendini geliştirme imkanı var. Oyuncular ormandaki hayvanları korkutarak veya görevler yaparak puanlar toplayacak. Bu puanlar daha iyi görüş, hızlı koşmak, tırmanmak, gözden hızlıca kaybolmak, saklanmak gibi çeşitli yetenekleri elde etmek ve geliştirmek için kullanılacak. Yapımda tabii ki insanlar da olacak. İnsanlar Kocaayak’ın peşine düşüp fotoğrafını çekmeye çalışacaklar. Oyuncular insanların kamplarına gizlice girip, fotoğraf makinelerini ve ekipmanlarını çalarak başarısız olmalarını sağlayacak. Bu yapılanlar da ekstra puan olarak geri dönecek.

Bigfoot Life’ta oyun alanı kocaman bir ormandan oluşuyor. Planet 47 Games’in açıklamasına göre ormanda keşfedilecek birçok yer bulunuyor. Kocaayak olarak oynamak ilginç bir deneyim sunacak görünüyor. Oyun gelecek sene PC için piyasaya sürülecek.

Diablo 4’ün Aklı Karıştı Verilen Hasar Hesaplanmadı