Kim Kardashian yine kalçasıyla olay oldu

Kim Kardashian

Ünlü yıldız Kim Kardashian, paylaştığı bir fotoğraf ile yine sosyal medyayı sallamayı başardı. İşte detaylar!

Kim Kardashian yine kalçasıyla olay oldu. 41 yaşındaki yıldız Kim Kardashian, şu sıralarda Kanye West ile boşanma aşamasında. Eski aşkını çabuk unutan Kardashian, genç sevgilisi Pete Davidson ile yeni bir aşka yelken açtı bile. Ünlü ismin bir yandan da yeni markasıyla ilgilendiğini biliyoruz. SKIMS adını verdiği yeni markası için zaman zaman çekimlere de katılan Kardashian’ın giydiği tulum taytı ile yaptığı paylaşım sosyal medyayı resmen salladı. Kim Kardashian’ın kalçaları yine ön plana çıktı ve üründen çok bu konu üzerinde konuşuldu. İşte detaylar!

Kim Kardashian yine kalçasıyla olay oldu

Kim Kardashian’ın kalçaları bir kez daha olay oldu. Kendi markasının tulum taytını giydiği bir fotoğrafı paylaşan Kim, sosyal medyanın diline düştü.

WhatsApp Image 2021 12 04 at 18.32.33

Hayranları yıldız ismin kalçalarına yine dolgu yaptırdığını söylese de Kardashian bunun tam tersini iddia ediyor. 41 yaşındaki güzel yıldız kalçalarının doğal olmadığını kabul etse bile son zamanlarda bu yönde bir estetik operasyondan geçmediğini ifade ediyor. Tabii buna inanmak pek kolay değil hanımlar açısından.

Kim Kardashian’ın Instagram hesabı şu anda 267 milyon kişi tarafından takip ediliyor. Bu kadar kişi tarafından takip edilen birinin ne yapsa olay olması oldukça normal. Kanye West ile yaşadığı sansasyonel ilişkisini sonlandıran Kim, şu sıralar kendisinin yeni markasına odaklamış durumda. Kardashian belki de reklamın iyisi kötüsü olmaz diyerek bu paylaşımı yapmış olabilir. Her ne kadar üründen çok kalçalar ön planda olsa da marka da konuşuluyor.

Kripto parada bir vurgun daha! 120 milyon dolarlık kripto para çalındı