Kim Kardashian paylaşımıyla dikkatleri üzerine topladı

Kim Kardashian paylaşımıyla dikkatleri üzerine topladı

Kanye West ile ayrılık yaşayan Kim Kardashian tüm dikkatleri üzerine toplayan bir paylaşım yaptı. İşte tüm detaylar.

Uzun süreler boyunca Kanye West ile birlikte olan Kim Kardashian bu ayrılığın ardından Pete Davidson ile beraberliğini duyurmuştu. Çiftin birlikteliklerini duyurmalarının ardından Davidson ve Kanye West arasında da bir çekişme başlamıştı. Komedyen sevgilisi Pete Davidson şimdi vücuduna yaptırdığı bir dövmeyi paylaştı. Bir süredir avukatlık için eğitim alan Kim Kardashian’ın adını vücuduna yazdıran Pete Davidson dövmesiyle ilgi topladı.

Kim Kardashian paylaşımıyla dikkatleri üzerine topladı

Reality şov yıldızı Kim Kardashian, komedyen sevgilisi Pete Davidson’ın yeni dövmesini kendi hesabından paylaştı. 41 yaşındaki Kardashian’ın cumartesi Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafta 28 yaşındaki Davidson’ın vücuduna “Benim kızım avukat” diye yazdırdığı görüntülendi. Kendinden oldukça küçük olan sevgilisiyle gayet mutlu olan Kardashian paylaşımlarına devam ederken eski eşi Kanye West de boş durmuyor. Pete Davidson’a şarkılarında diss atan West, Kardashian ile barışmak istediğini söylüyor.

İç giyim markası Skims’in kurucusu Kardashian yeni sevgilisi Pete Davidson’un “birkaç tane tatlı dövme” yaptırdığını ve bunlardan en çok “Benim kızım avukat” dövmesini sevdiğini söylemişti. Kim Kardashian’ın avukatlık hakkında yorumları da: “Ders çalışmak için gerçekten azimli olmalıydım ve sahip olduğum her boş dakikayı buna adadım. Ceza hukuku reformu konusunda çok tutkuluyum ve haksız yere mahkum edildiğini düşündüğüm kişileri savunmak istiyorum” şeklinde olmuştu.

TikTok hesabım çalındı diye üzülmeyin! İşte geri alma yöntemi!