Karalux BlackBerry Priv’i 24 Karat Altınla kapladı

blackberry priv6

Karalux, Kanadalı BlackBerry’nin yeni model telefonu Priv’i, 24 Karat Altınla kapladı. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

24 Karat Altın Kaplamalı BlackBerry Priv’i sadece Vietnam üzerinden satın alabilirsiniz. Ayrıca Karalux, BlackBerry’nin Passport Limited Edition’unu da 24 Karat Altınla kapladı.

24 Karat Altın Kaplamalı BlackBerry Edition’un fiyatı 999 Dolar yaklaşık olarak 2909 TL. 24 Karat Altın Kaplamalı BlackBerry Priv’in fiyatının ise 1500 Dolar yaklaşık olarak 4368 TL olması bekleniyor.

blackberry priv

Diyelim BlackBerry Priv’i, Karalux üzerinden satın almadınız. Sorun yok; çünkü aldığınız telefonu Karalux’a götürürseniz Şirket 355 Dolar yaklaşık olarak 1033 TL karşılığında, telefonunuzu 24 Karat Altınla kaplamış oluyor.

Karalux konuyla ilgili olarak: “BlackBerry Priv, Vietnam’a 5 Aralıkta gelecek. Geldiği tarihte de biz telefonu 24 Karat Altınla kaplayacağız.

Amacımız BlackBerry hayranlarının telefonlarına değer katmak. 2 -4 saat arasında telefonları Altınla kaplıyoruz. Telefonun özellikleri herhangi bir şekilde değişmiyor biz sadece kaplamasını yapıyoruz” dedi.

Rainbow Six: Siege çıkış videosu!