Kablosuz SNES kontrolcüsü dakikalar içerisinde tükendi!

switch

Nintedo’nun Switch Online servisine abone olanlara özel olarak satışa sunduğu kablosuz SNES kontrolcüsü satışa çıktıktan dakikalar sonra tükendi. İşte detaylar.

Nintendo kısa süre önce, Switch Online servisine SNES oyunlarının da ekleneceğini açıklamıştı. Hatta ilk etapta 20 SNES oyunu direkt olarak Switch Online servisinde kullanıma sunulmuştu. Japon konsol devi, oyun severlerin SNES oyunlarını daha rahat bir şekilde oynayabilmeleri için kablosuz SNES kontrolcüsünü de yakında satışa sunacağını açıklamıştı.

Bu kontrolcünün yalnızca Nintendo Switch Online servisi abonelerine özel olacağı ve her bir abonenin en fazla 4 adet kontrolcü sipariş verebileceği belirtilmişti.

Geçtiğimiz gün itibariyle kablosuz SNES kontrolcüsü ABD üzerinde siparişe sunuldu. 29.99 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunulan kontrolcü dakikalar içerisinde tükendi. Nintendo satın alınan kontrolcülerin 18 Eylül itibariyle kullanıcılara gönderileceği bilgisini paylaştı.

kablosuz snes kontrolcüsü

Muhtemelen tükenen stoklar çok geçmeden yeniden güncellenecektir. Bu kablosuz kontrolcülerin ABD’de olduğu gibi Avrupa ve Japonya’da da büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Tekrardan dip not olarak hatırlatalım. Kablosuz SNES kontrolcüsünü satın alabilmek için Nintendo Switch Online servisine abone olmanız gerekiyor. Dilerseniz stok durumuna buradan göz atabilirsiniz.

Apple Arcade için daha az ücret ödeyin