İyi Hissettiren Instagram Yarışması

fgg logo

“İyi hissettirme” misyonuyla faaliyet gösteren Hillside City Club, renklerin iç açıcı dünyasını Instagram’da düzenlediği yarışmayla yeniden keşfettiriyor.

Feeling Good Colors” adını taşıyan bu yarışma 5 Kasım’dan itibaren 4 hafta sürüyor. Yarışmada her hafta farklı bir renk ele alınıyor. 5-11 Kasım haftası yeşil, 12-18 Kasım haftası kırmızı, 19-25 Kasım haftası sarı, 26 Kasım-2 Aralık haftası ise mavi renk işleniyor.  Başladığı ilk gün, #feelinggoodcolors etiketiyle 1500’den fazla fotoğrafın paylaşıldığı yarışma, şimdiden global bir başarı hikayesi yaratmaya aday görünüyor.

Yarışmaya katılmak, SANDA SPA’dan hediye çeki ve Hillside City Club’dan üyelik kazanma şansını yakalamak isteyenler, haftanın renginin ağırlıklı olduğu bir fotoğrafı Instagram üzerinde #feelinggoodcolors etiketiyle paylaşabilirler. Sürprizlerle dolu bu yarışmanın kazanan kareleri, İstanbul’un en hip kafe ve restoranlarından; Lucca, Food Bar 29, Den Cafe ve Juno’da sergilenecek.

fgc_bb

Paylaşılan fotoğraflar, her hafta Instagram’ın önde gelen 6 isminden oluşan jüri tarafından değerlendiriliyor ve çeşitli ödüller veriliyor. Bir hafta, 10 fotoğrafın sahibi birer aylık Hillside City Club üyeliği, 1 fotoğrafın sahibi ise 1 yıllık Hillside City Club üyeliği olan büyük ödülü kazanırken bir diğer hafta ise 10 kişi birer adet SANDA SPA hediye çekinin, 1 kişi ise büyük ödül olan 10 seanslık SANDA SPA paketinin sahibi oluyor.

Ayrıca Hillside City Club, yarışmanın teması olan renklerden yola çıkarak, kasım ayı boyunca üyeleri için her hafta farklı bir etkinlik düzenliyor. Yeşil haftasında Acarlar Longozu’nda doğayla iç içe trekking yapılırken, kırmızı haftasında Bird’de “Night Out” etkinliğinde buluşuluyor. Sarı haftası Hillside City Club-Etiler Bej’de brunch yapılıyor. Aktiviteler mavi haftasında gerçekleşecek Kilyos Kum Koşusu ile son buluyor.

Pembe Galaxy Note 3 Ortaya Çıktı!