iWatch’un Yapımına Nike FuelBand Mühendisleri Katıldı

iWatchun Yapımına Nike FuelBand Mühendisleri Katıldı

Daha önce Nike FuelBand’in yapımında yer alan iki mühendis, yapım aşamasındaki iWatch üzerinde çalışmaları için Apple tarafından işe alındı.

Son dönemde hızla yükselen giyilebilir cihazlar alanına girmek üzere olan teknoloji devi Apple, şimdilik bu alandaki çalışmaları hakkında sessizliğini koruyor olsa da firmanın yeni bir akıllı saat üzerinde çalıştığı bir süredir biliniyor. Şimdilik iWatch adıyla anılan Apple akıllı saat teknoloji dünyasında merakla beklenirken, yapım sürecinden yeni detaylar da ortaya çıkmaya devam ediyor.

Nike_Fuelband

Şu ana kadar yöneldiği her alanda olduğu gibi akıllı saat alanında da en iyisi olmayı amaçlayan Apple, iWatch‘u geliştirmek için bünyesine yeni isimler katmaya devam ediyor. Fitness ve sağlık takibi gibi teknolojilerde pek tecrübesi bulunmayan Apple, fitness takip cihazı Nike FuelBand‘in yapımında yer alan iki mühendisi bünyesine kattı. Apple‘la oldukça yakın bir ilişkisi olan ve iWatch’un yapım sürecinde sıklıkla adı geçen Nike’ın akıllı bilekliğinin geliştirilmesinde görev alan Ryan Bailey ve Jon Gale, bundan sonra Apple akıllı saat üzerinde çalışıyor olacak.

Beyond: Two Souls PlayStation 4′e Taşınıyor