iTunes Kartlar Artık Tüm NT Mağazalarında

NT ITUNESCARD manset

Dünya devi Apple’ın sanal mağazalarında kullanılan iTunes kartlar, Türkiye’nin tek uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji perakende zinciri NT mağazalarında satışa sunuldu

Apple’ın birçok ülkede uygulamakta olduğu iTunes kart uygulaması artık tüm Türkiye’deki NT mağazalarıyla herkese daha yakın.

Türkiye’nin tek uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji perakendecisi NT, tüm mağazalarında dünyanın önde gelen elektronik fiması Apple’ın kredi kardı bilgileri verilmeden alışveriş imkânı sağlayan iTunes kartları satışa sundu.

iTunes kartlar ile Apple’ın sanal mağazalarından (iTunes Store, App Store ve Mac App Store) milyonlarca uygulama, müzik, film, oyun kolayca satın alınabiliyor. Kredi kartı kullanmak istemeyen ya da farklı nedenlerle harcadığı kadar satın almak isteyenler için ideal seçim olan iTunes kartları, talimatlarla kolayca yükleniyor.NT_ITUNESCARD

NT’de satılan iTunes kartlar tüm dünyada olduğu gibi 25 ve 50TL’lik iki farklı seçenekle sunuluyor. Apple’ın ürettiği bilgisayar, iPad, iPhone, iPodTouch gibi araçlarda kullanılabilen iTunes kartları, tüm dünyada hediye olarak da çok tercih edilmeye başlandı.

Dünya devi Apple ile yapılan özel işbirliği konusunda konuşan NT Pazarlama ve Satış Geliştirme Direktörü Ümit Apak, Türkiye’nin tek uluslararası kitap, kırtasiye ve teknoloji perakendecisi olarak tüketicilerine dünya ile birlikte satın alabilecekleri bir ürün sunduklarına dikkat çekti.

Global köy haline gelen dünyada kitap, kırtasiye ve teknolojiyi bir arada sunan perakende zinciri olarak yeniliklere devam edeceklerini söyleyen Apak, şöyle dedi: “Türkiye’den çıkan bir marka olarak, dünya devlerini tüketicilerimizle buluşturma sorumluluğumuzu yerine getiriyoruz. Yeni işbirliklerimizle NT, kendi alanında tek olmaya devam edecektir.