İşte Samsung’un yeni tasarım çizgisi; Infinity-O!

Ekran Resmi 2018 11 21 09.31.32

Samsung’un yeni amiral gemisi modeli Galaxy S10’da kullanacağı Infinity-O tasarımı ortaya çıktı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Malum, Samsung Galaxy S10 modellerini tanıtmasına artık az bir zaman kaldı. Eğer büyük bir aksilik olmazsa, Güney Koreli şirket yeni amiral gemisi modellerini 2019’un ilk çeyreğinde kullanıcıya sunacak.

Şimdiye kadar sızdırılan bilgiler doğrultusunda konuşacak olursak, 3 farklı S10 modelinin geleceğini söyleyebiliriz. Peki bu modeller nasıl bir tasarıma sahip olacak?

Galaxy S10 hakkında çıkan söylentilerin geneline baktığımızda, Infinity-O şeklinde isimlendirilen bir tasarımın sivrildiğini görüyoruz. Bu tasarım çizgisi ekranın üst kısmında kamera için ayrılmış delikten ötürü Infinity-O şeklinde isimlendirilmiş.

Bir diğer tasarım çizgisi ise uçtan uca ekranda, kamera ve sensörlerin ekranın altına yerleştirildiği çığır açacak nitelikte bir özelliğe sahip. Fakat bu tasarım çizgisinin şimdilik pek revaçta olmadığını söylemek gerekiyor.

Infinity-O nasıl görünecek? İşte yanıtı

Söylentilerin geneline bakacak olursak, yeni S serisi modellerin Infinity-O tasarımını kullanacağını söyleyebiliriz. Peki bu tasarım çizgisi nasıl görünecek? Geçtiğimiz gün sızdırılan fotoğraflarla bu soru da yanıt bulmuş oldu. Dilerseniz bahse konu görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Ekran Resmi 2018 11 21 09.30.48

Açık konuşmak gerekirse, Samsung’un yeni tasarım çizgisi göze hitap eden bir tasarıma sahip değil. Şimdi bu kamera deliğinin, üst kısımda bırakılan kamera çentiğinden farkı ne?

Yine de henüz bu tasarım çizgisinin kesinleşmediğini ifade edelim. Sonuçta yeni S serisinin tanıtılmasına en az 4 ay var.

Galaxy S10 rengarenk geliyor