İşte Galaxy Tab S4’ün tüm beklenen özellikleri!

galaxy tab s4

Uzun süredir konuştuğumuz amiral gemisi Galaxy Tab S4’ün neredeyse her detayı ortaya çıktı. Elimizde olan tüm bilgileri sizin için bu yazıda derledik.

Durgun tablet pazarını Samsung renklendiriyor. Güney Koreli üretici yıl sonuna kadar üç yeni tablet duyurmaya hazırlanıyor ve bunlardan bir tanesi en iddialı tabletlerden birisi olacak. Daha önce görselleri, özellikleri ve diğer detayları çok kez ortaya çıkan Tab S4‘ün beklenen tüm özelliklerini yazımızda bulabilirsiniz.

Galaxy Tab S4 Berlin’de sahne alabilir

Samsung’un bayrak gemisi tableti yaklaşık 1.5 ay sonra tanıtılacak. Ağustos sonunda Berlin’de düzenlenecek olan IFA’da duyurulması beklenen S4 bakalım ne gibi özelliklerle bizi karşılayacak.

Tasarımla başlayalım. Samsung uzun süredir koruduğu çizgiyi ilk kez bu denli bozacak. Telefonlarla popüler hale gelen çerçevesiz tasarım doğrultusunda, S4 de çerçevelerinde az bir miktarda daralmaya gidiyor. Bununla birlikte mekanik tuşa da veda edecek. Daha önceki modellerde mekanik tuş üzerinde yer alan parmak izi okuyucu arka kısma gidebilir, fakat bu bir tablet için çok ergonomik bir tercih değil. Bu nedenle Güney Koreli şirket mecburen iris tarayıcıyı tabletle birlikte sunmayı planlıyor.

Cihazın kapağının altında da ilgi çekici detaylar mevcut. Snapdragon 835 yonga seti ve 4 GB LPDDR4X bellekle beraber tablet performans anlamında doyurucu olacak. 16:10 oranlı 2560*1600’lük ekran çözünürlüğü, 64 GB dahili depolama, 13 MP arka; 8 MP ön kamera, USB-C portu, dev 7300 mAh batarya ve Android 8.1 Oreo tablete eşlik edecek diğer detaylar arasında yer alacak.

Ucuz Galaxy S10 modelinde merakla beklenen özellik yok!