iRobot yeni Roomba i3 ve i3 + elektrikli süpürgelerini piyasaya sürüyor

mlkl

iRobot , Hindistan’da yeni bir otomatik elektrikli süpürge serisi piyasaya sürdü ve bu  mevcut portföyünü genişletti. Kısa süre içinde Avrupa piyasasına sürülmesi beklenen modeller Roomba i3 ve Roomba i3 + olarak tanıtıldı.

Popüler robotik tüketici ürünleri üreticisi iRobot yeni elektrikli süpürgeleri, hem çevrimdışı hem de çevrimiçi mağazalardaki müşteriler için şık tasarım ve gelişmiş özelliklerle geliyor. Roomba i7 + ‘ya benzer şekilde Roomba i3 +, 60 günlük bir döngüde kullanıcı etkileşimi olmadan birikintileri kendi kendine boşaltan Temiz Tabanlı Otomatik Kir Atma ile donatılmış durumda. Tozun tamamı, polen ve küfü yakalamak için dört kat alerjen engelleyici malzeme sunan AllergenLock torbasında saklıyor.

iRobot yeni Roomba i3 ve i3 + elektrikli süpürgelerini

Hem Roomba i3 hem de i3 +, kişiselleştirilmiş bir temizlik deneyimi ile birlikte daha yüksek düzeyde kontrol sunan iRobot Home Uygulaması ile eşleştirebiliyorsunuz. Bu uygulama hem Android hem de iOS için bulunuyor. Ayrıca uygulama, temizlik işleri, evcil hayvan bırakma ve diğer kişiselleştirilmiş önerilere göre temizlik programlarıyla ilgili öneriler de sunabiliyor. Yeni elektrikli süpürgeler de modern evlerle iyi uyum sağlayacak şekilde tasarlanmış durumda.

Yeni Roomba i3 serisi, temel model için 680 ABD Doları ve üst model için 950 ABD Dolarlık satış fiyatları olacak. İlk olarak Hindistan’da satışa çıkan yeni modellerin kısa sürede Avrupa piyasasına da sürülmesi bekleniyor. Firma Hindistan’da uyguladığı ön sipariş indirimini de yine Avrupa piyasasında da kullanacak. 

En iyi performans gösteren akıllı telefonlar belli oldu