iQOO Neo 7 Pro görseli ortaya çıktı

iQOO 2

Yılın ortalarına geldiğimiz şu günlerde, akıllı telefon üreticileri yeni telefonlarını piyasaya sürme konusunda adeta birbiriyle yarışmaya başladı. İşte iQOO’nun yeni modeli Neo 7 Pro.

iQOO Neo 7 Pro görseli ortaya çıktı. iQOO India’nın CEO’su Nipun Marya, iQOO Neo 7 Pro akıllı telefonunun ön tasarımını kısa bir süre önce açıkladı. Marya tarafından paylaşılan görselde, Neo 7 Pro’nun merkezine konumlandırılmış delikli bir ekran ve düz bir tasarıma sahip olduğu görülüyor. Telefonun biraz kalın bir çene kısmı olsa da, kalan çerçeveleri oldukça ince ve bu durum, etkileyici bir ekran-kasa oranının bizi beklediğini gösteriyor.

iqoo

Yayınlanan teaser görselinde, cihazın turuncu bir sürümünün de olacağına işaret ediliyor. Markanın bu renk seçeneğini paylaşması ilk kez olmuyor. Şirket, bu hafta içinde iQOO Neo 7 Pro‘nun arka tasarımını sergileyen bir görsel yayınlamıştı, bu da cihazın turuncu bir versiyonunun geleceğini belirtiyordu. Bu durum, Aralık 2022’de Çin’de piyasaya sürülen iQOO Neo 7 Racing Edition‘ın yeniden markalandırılmış bir sürümü olabileceğini düşündürüyor.

iQOO Neo 8 Pro

iQOO Neo 7 Pro görseli ortaya çıktı

Duyumlara göre, iQOO Neo 7 Pro, 6.78 inçlik FHD+ 120Hz AMOLED ekran ile karşımıza çıkacak. 16 megapiksel ön kamera ve 50 megapiksel (ana, OS ile) + 8 megapiksel (ultra geniş) + 2 megapiksel (makro) üçlü kamera sistemine sahip olması bekleniyor. Cihazın kutudan FunTouch OS 13 tabanlı Android 13 işletim sistemiyle birlikte çıkacağı belirtiliyor.

iQOO 1

Daha düşük saat hızına sahip bir Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga setinin cihazı güçlendireceği düşünülüyor. 16 GB’a kadar LPDDR5 RAM ve UFS 3.1 depolama alanına kadar çıkabilme kapasitesi bulunacağı söyleniyor. Cihaz, 5.000mAh batarya ve 120W hızlı şarj desteğiyle gelecek.

Son gelen duyumlara göre, iQOO Neo 7 Pro’nun 27 Haziran’da Hindistan’da piyasaya sürülmesi bekleniyor. Cihazın Amazon üzerinden satışa sunulacağı ve fiyatının 40.000 Rs altında olacağı tahmin ediliyor. iQOO Neo 7 Pro görseli ortaya çıktı.

Android 14 Beta 3 sürümü yeni özelliklerle birlikte geliyor