iQOO 11S özellikleri belli oldu! Bu telefon yok satar!

iQOO 2

Merakla beklenen akıllı telefon modeli İQOO 11S özellikleri belli oldu. İşte telefonun teknik özellikleri.

iQOO 11S özellikleri belli oldu! Bu telefon yok satar! 4 Temmuz’da piyasaya sürülecek olan iQOO 11S, bugün Geekbench testinde görüntülendi. Bildiğiniz üzere Geekbench testleri, telefonların hangi yonga setini kullanacağı konusuna açıklık getiriyor. İşte bu test sayesinde artık iQOO 11S modelinin de işlemcisi ortaya çıktı. Telefon, Snapdragon 8 Gen 2 ile gerçek bir amiral gemisi olduğunu kanıtlamış oldu.

iQOO 1

iQOO 11S özellikleri belli oldu! Bu telefon yok satar!

Telefondaki diğer özellikler de onun ne derece güçlü olacağını gösteriyor. Sızdırılan diğer detaylara göre cihaz, 12 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanıyla beraber raflardaki yerini alacak. Kullanıcılar eğer isterlerse modelin 512 GB’lık versiyonunu da satın alabilecekler.

iQOO 2

iQOO 11S’deki S, “Süper” anlamına gelecek ve yeni telefon, süper-görme teknolojisi, süper-çözünürlük ve süper-kare deneyimi sunacak. Cihazın ekranı muhtemelen 6.78 inç LTPO4 AMOLED panel, 144 Hz yenileme hızı ve 3200 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip olacak. Son derece parlak olan bu ekran, kullanıcılara iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor.

iqoo

Yakın zamanda piyasaya sürülecek olan iQOO 11S, Türkiye pazarında da yerini alabilir. Ancak bunun için muhtemelen bir süre daha beklememiz gerekecektir. Telefonun hem Çin hem de global pazardaki satış performansı, onun geleceğini yakından ilgilendiriyor. iQOO 11S özellikleri belli oldu! Bu telefon yok satar!

Facebook, Messenger’a ebeveyn denetimi araçları ekliyor