iPhone’larda 32 GB Dönemi Sona Eriyor

iPhone7Plus

Son gelen bilgiler kapsamında Eylül ayında tanıtılacak yeni iPhone modellerinde 32 GB seçeneği yer almayacağı ve 64 GB-128 GB seçeneklerinin olacağı yönünde.

Apple‘ın yeni cihazlarının hangi özelliklerde olacağı, ne gibi yenilikler olacağı hakkında sık sık farklı kaynaklardan bilgiler geliyor. Eylül ayında çıkacak bir cihaz modeli için neden bu kadar çok söylenti, iddianın çıktığını düşünüyorsanız sorunuzun cevabı gayet basit. Apple olması veya iPhone olması. Piyasadaki telefonlar arasında her zaman için en çok tercih edilen ve özellikleri ile en iyilerden olan telefon modelinin en yenisinin ismi dahi şu an için belli değil.

Kimi kaynaklar Apple‘ın 10.yıla özel iPhone 8 olarak çıkacağını belirtse de kimilerine göre iPhone7S olarak çıkacağını söylüyor. Bunun dışında son gelen bilgiler kapsamında firmanın önemli bir değişikliğe giderek 16 GB’den sonra 32 GB‘yi de kaldıracağı belirtiliyor. Mevcut telefonun kendi içindeki dosyalarının boyutu ve fotoğraf-video kalitelerinin dolayısıyla boyutlarının artması hafızanın artması bu kararın arkasındaki sebep olarak görülse de firma 10.yıl nedeniyle birçok olumlu yönde radikal değişiklikler peşinde. 64 GB ve 128 GB olmak üzere iki farklı seçenek sunmasının yanında ek olarak 256 GB‘de sunulabileceği söyleniyor. Tabi, tüm bunlar hala söylenti, Apple tarafından açıklanan kesin bir bilgi ise bulunmuyor.