iPhone’a benzeyen Çin malı 4 telefon!

cin mali iphone

#İŞBİRLİĞİ

Dünyanın en popüler akıllı telefonu olan iPhone, Çinli üreticilere zaman zaman ilham kaynağı oluyor. Kimi zaman iyi niyetli, kimi zaman ise kötü niyetli bu benzerliklerden bazılarını sizler için derledik. iPhone benzerli Çin taklitlerini bu galerimizde bulabilirsiniz.

cin-mali-iphone

Uzak Doğulu üreticiler zaman zaman iPhone benzeri telefonlar üreterek karşımıza çıkıyor. Bu cihazlar ülkemizde de bulmak mümkün. Özellikle “tebrikler telefon kazandınız” şeklindeki mesajların sonu ne yazık ki bir iPhone taklidiyle sonlanıyor. Haklarını vermek gerek bazen oldukça iyi iş çıkarabilen Çinli merdiven altı üreticiler, genellikle son derece kötü taklitler ile anılıyor. Bu galerimizde örneklerini göreceğiniz taklitler ise kötüler arasında.

İlerleyen sayfalarda iPhone’a benzetilmeye çalışılmış dört farklı telefonlar karşılaşacaksınız. Apple’ın Çin pazarına girmesiyle iyice zayıflayan “taklit iPhone” sektöründen güncel dört modeli sizler için derledik. Telefonlar hakkındaki düşüncelerinizi yorumlar bölümünde bekliyoruz.

Not: Biz bu galeride en kötü iPhone taklitleri derledik. Ancak görünüş olarak iyi bir taklit bulsanız bile sağlığınız için uzak durmanızda fayda var. Bu tarz markasız telefonlar herhangi bir denetlemeden geçmediği için zararlı sinyaller yayabiliyor.