iPhone X Kırmızı Rengiyle Canlı Görüntülendi

iphone 8 white3

Bugün Türkiye saati ile akşam saatlerinde tanıtılacak olan iPhone X, kırmızı da dahil olmak üzere 3 farklı rengiyle videoda görüntülendi.

3…2…1… Perde açılmak üzere, büyük lansmana 24 saatten az bir zaman kaldı. Apple bu akşam bombalarını ardı arkasına patlatacak. Ancak şüphe yok ki en çok ses getireni iPhone X (8) olacak. Bugüne kadar model hakkında pek çok bilgi basının eline ulaşsa da görünüşe göre bilmediğimiz daha pek çok detay var.

Biz amiral gemisinin beyaz, altın ve siyah renk seçenekleriyle geleceğini düşünürken, sürpriz bir renk son anda videolu şekilde karşımıza çıktı. Kırmızı – bordo olan renk seçeneği, farklı renk severleri memnun edecek gibi duruyor. Alternatif, daha önceden var olan rose gold’un yerine rol alacak. Videoda gösterilen tasarım daha önceden beklendiğinden farklı değil. Ayrıca görüntü bir stant üzerinde çekilmiş. Lansman alanında olup olmadığını bilemiyoruz.

iPhone X’in, birlikte tanıtılacağı olan 8 ve 8 Plus’tan temel farkları; daha büyük ve çerçevesiz  OLED ekranı, kablosuz şarj özelliği, daha büyük pili, yüz tanıma sistemi olacak. iOS 11 ile lanse edilecek olan üçlüyle beraber diğer iPhone modelleri güncellemeyi almaya başlayacak. Dahası, Apple Watch 3 ve Apple TV 4K gibi cihazlar da lansmanda yerini alabilir.

Aklımızdaki tüm soru işaretlerini gidermemiz için birkaç saate ihtiyacımız var, daha sonrasında ortaya çıkan detayları birlikte tartışıyor olacağız.