Kırmızı iPhone X videoda göründü!

iphone x 4

iPhone’un HIV virüsü ile mücadele ve destek kapsamında satışa sunduğu özel kırmızı renk, iPhone X için de gelebilir. İşte konu ile ilgili detaylar.

Şu aralar teknoloji gündeminin en önemli konusu iPhone X desek sanırım pek de yanılmış olmayız. Apple’ın iPhone’un 10. yılına özel olarak tasarladığı yeni nesil iPhone modelinin bugün tanıtılması bekleniyor. Düzenlenecek olan özel bir etkinlikle tüm dünyaya tanıtılacak olan yeni nesil iPhone modeli, baştan aşağı değişen tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

iPhone X’in tanıtılmasına saatler kalmış olmasına karşın hala telefon hakkında yeni sızıntılar ortaya çıkmaya devam ediyor. Bunlardan sonuncusu ise kırmızı renkli bir iPhone X ile ilgili.

Teknoloji gündemini az çok takip edenler bilirler. Apple kırmızı renkli ürünlerini bir hayır kampanyası kapsamında üretiyor. Yani kırmızı renkli ürünlerin satışından elde edilen gelirin bir kısmı HIV ve AIDS’in önlenmesine ilişkin yapılan ilaç programlarına aktarılıyor.

Apple iPhone 7 öncesinde kırmızı renkli ürünlerin satışından gelen 130 milyon dolarlık bir meblağın ilgili kurumlara aktarıldığını açıklamıştı.

Product RED olarak adlandırılan kampanya yeni nesil iPhone modeli, iPhone X ile de devam edecek gibi görünüyor. Zira yeni sızdırılan bir videoda kırmızı renkli iPhone X modeli göze çarpıyor. İlgili videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Elbette şunu belirtmemiz gerekiyor. Bu videonun sahte olma ihtimali de hayli yüksek. Sonuç olarak yeni iPhone’a ait tüm detayları saatler sonra öğreneceğiz.