iPhone ve iPad Kullanıcılarına Büyük Kolaylık

Epson MG 850HD 1

Büyük ekran eğlence işte şimdi başlıyor… iPhone, iPad ve iPod kullanıcıları için geliştirilen kenetleme istasyonu sayesinde Epson MG-850HD model projektör; müzik, video ve fotoğrafların yanı sıra iTunes’tan indirdiğiniz TV programı ya da filmleri paylaşmanızı sağlayarak eğlencenizi maksimuma çıkaracak.

Epson’un özel tasarlanan menüsü, iPod, iPhone veya iPad’inizi bu projektöre bağladığınız anda seçtiğiniz içerik konusunda size kılavuzluk etmeye başlıyor. Projektörün uzaktan kumandasının eşsiz tasarımı basit bir düğme düzenine sahip ve muntazam bir arka ışıkla başkalarını rahatsız etmeden karanlıkta kolayca çalıştırılabiliyor.Epson-MG-850HD-2

Geniş bağlantı seçeneğiyle Epson MG-850HD; Blu-ray, DVD oynatıcıları, bilgisayar, TV set üstü kutuları ve oyun konsolları olmadan çeşitli içerikleri de kolayca gösterme imkanı sunuyor.

Eşit düzeyde yüksek 2.800 lümenlik beyaz ve renkli ışık çıkışlı ve 3.000:1 yüksek kontrast oranı ile gün ışığında bile parlak ve net görüntüler elde etmenize olanak sağlayan MG-850HD, 3LCD teknolojisine sahip.

Epson-MG-850HD-lifestyle

Projektörden beklenen tüm özellikleri barındıran MG-850HD, müzik ve diğer sesler için lambasız çalışabiliyor, böylece lambanın ömrünü uzatmakla kalmıyor aynı zamanda bu projektörü yerleşik 10W hoparlörü ile normal bir kenetleme istasyonu olarak da kullanabileceğiniz anlamına geliyor.

Epson-MG-850HD-1

Özellikler:

  • Çok parlak çıkış: 2.800 lümenlik Beyaz/Renkli Işık Çıkışı
  • Yenilikçi: iPod, iPhone ve iPad için üretildi
  • Çok yönlü: Geniş başlantı seçenekleri
  • Mükemmel görüntü: 3LCD-HD-Ready teknolojisi
  • Hızlı kurulum: Trapezoid düzeltme

Ürünün tavsiye edilen perakende satış fiyatı: 699 Euro+KDV