iPhone SE2 bu yıl satışa sunulmayacak!

iphone se2

Apple’ın 2018 içerisinde satışa sunması beklenilen kompakt modeli iPhone SE2 hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı. Görünen o ki Apple SE2’nin çıkışı konusunda oldukça kararsız.

Uzun bir süredir, Apple’ın bu sene 3 farklı iPhone modeli ile kullanıcıların karşısına çıkacağı konuşuluyordu. Bu modellerden birisinin LCD ekrana sahip, uygun fiyatlı bir varyasyon olacağı belirtilirken, diğer iki modelin ise iPhone X’in devamı niteliğinde olacağı söyleniyordu. Sonrasında ise sürpriz bir şekilde iPhone SE2 söylentileri ortaya atıldı. Fakat görünen o ki SE2, söylentiden ileri geçemeyecek.

iPhone SE2 başka bir bahara kaldı!

Akıllı telefonlar için tasarladığı aksesuarlar ile tanınan Olixar, iPhone SE2 söylentilerinin ayyuka çıkmasına neden olmuştu. Apple’dan herhangi bir onay gelmemesine rağmen, sızdırılan CAD şemaları üzerinden, aksesuar üretimine başlayan Olixar’dan yeni bir açıklama geldi.

Forbes tarafından yayınlanan bir habere göre, Olixar iPhone SE2 için aksesuar üretimini durdurma kararı aldı. Bu kararın temel nedeni ise iPhone SE 2’nin 2018’de çıkmayacak olması.

Aksesuar devinin Apple’a yakın kaynaklardan aldığı belirtilen bilgilere göre, Cupertino merkezli şirket bu sene SE 2 üzerinde mesai harcamak istemiyor. iPhone X’in tasarımını bu sene satışa sunulacak olan daha büyük modellerde uygulamak isteyen Apple’ın SE2 projesini rafa kaldırdığı belirtiliyor.

iphone se2

İşin bir diğer boyutu ise, iPhone SE 2’nin asla çıkmayacağı gerçeği. Keza Apple yönetimindeki bazı isimler, kompakt telefonların artık popüler olmadığı konusunda hem fikir. Bakalım Apple’dan konu ile ilgili resmi bir açıklama gelecek mi? Bekleyip göreceğiz.

En popüler telefonlar – Haziran