iPhone SE 4 Sızıntısı Tasarımın Nasıl Olduğunu Ortaya Çıkardı

iphone se 4 1

iPhone SE 4’e ait olduğu iddia edilen şeffaf kılıfın fotoğrafları sızdırıldı. Ancak sızıntı görseller sadece kılıfı değil, ayrıca telefonun alüminyum kalıbını da içeriyor.

Sızıntı kaynaklarından biri olan Majin Bu, Twitter ya da yeni adıyla X’te iPhone SE 4‘ün şeffaf kılıfına ait fotoğraflar paylaştı. Kılıf iPhone SE 4 yazılı alüminyum kalıba takılmış. Sızıntı yeni nesil iPhone SE’nin iPhone 14 benzeri tasarıma sahip olacağını gösteriyor. Görsellerde Face ID çentiği ve tek arka kamera belli oluyor. Şu anda satışta olan iPhone SE tasarımı neredeyse iPhone 8’le aynı. Yeni nesil SE modeli tasarım ve özellikler bakımından gerçekten devrim yapacak diyebiliriz.

iphone se 4

6.1 inç’lik OLED ekranın yer alacak telefonda, iPhone 15 Pro’larda kullanılan Eylem tuşu da bulunacak. Sesli/Sessiz anahtarı yerine gelen bu tuş özelleştirilebiliyor. El feneri, odak, kamera veya farklı işlevler eylem düğmesine atanabiliyor. Tabii ki bağlantı noktası da USB-C olacak.

İddia edilenlere göre 4. nesil iPhone SE’nin ana kamerası 48 MP. Cihazda iPhone 14 pilinin kullanılacağı söyleniyor. iPhone SE 3’le karşılaştırma yapacak olursak, iPhone 14’ün pili 3279 mAh, iPhone SE 3’ün ise 2018 mAh. Arada 1250 mAh üstünde fark var. Bu artış iPhone SE 4’e daha uzun pil ömrü sağlıyor. Apple maliyeti düşürmek için mevcut parçalardan yararlanıyor. iPhone SE 2’de de iPhone 8’in pili kullanılmıştı. Aynı durumun yeni iPhone SE’de geçerli olması şaşırtıcı değil. iPhone SE 4’ün 2025 bahar döneminde satışa sunması bekleniyor.

Dragon’s Dogma 2 Satışları Çok İyi Gidiyor