Büyük Ekranlı iPhone SE 4 Plus Satışa Çıkabilir

iphone se 4 2

Bomba bir iddia gündemi salladı. Apple’ın iPhone SE 4 Plus modeli çıkarabileceği ileri sürülüyor. Lafı daha fazla uzatmadan neler olup bittiğine birlikte bakalım.

Japon teknoloji blogu Mac Otakara, iPhone SE 4‘e ait olduğu iddia edilen iki maketin görselini paylaştı. Maketlerden biri 6.1 inç, diğeri ise 6.7 inç’lik boyuta sahip. Kaynak iki farklı modelin geliştirilmekte olabileceğini ileri sürdü. Ancak Apple’ın tasarım ve boyutlar hakkında tam olarak karar vermediğini de belirtti. Bu bilgiler de Alibaba’daki bir kaynağa dayanıyor. Maketler iPhone SE 4’ün tasarım söylentileriyle gayet uyumlu. Fakat Plus modeli iddiası önceki tüm raporlarla çakışıyor. Hatta daha önce Plus modelin olduğuna yönelik başka dedikodu olmamıştı. Mac Otakara’nın iddiası bu yüzden bir ilk.

iphone se 4 3

Mac Otokara geçmişte doğru bilgiler vermiş ve Apple hakkında ilginç haberler paylaşmış bir kaynak. Yine de son haberinde iPhone SE 4 Plus’tan olasılık şeklinde bahsediyor. Apple’ın planları her zaman değişebilir. Teknoloji devi geçtiğimiz yıllarda ilginç kararlara imza atmıştı. Ama Plus modellerinin satışlarının düşük olması, iPhone SE serisinin tek ve uygun fiyatlı model olma stratejisi göz önüne alındığında iPhone SE Plus’ın çıkması pek mümkün görünmüyor.

4. nesil iPhone SE’nin Mart ya da Nisan 2025’te piyasaya sürülmesi bekleniyor. Telefonda Touch ID yerine Face ID, OLED ekran, A18 işlemci, 8 GB RAM, Apple tasarımı 5G modem yongası, 48 MP ana kamera yer alacak. Şimdilik söylentiler bu kadar. Elimize yeni bilgiler geçtikçe sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Oppo Find X8 Pro, pil gücü olarak iPhone 16 Pro Max’in çok ilerisinde!