iPhone SE 4 İçin Büyük Hareketlilik Var

iphone se 4 1 1

Tayvan’dan gelen yeni bir rapor iPhone SE 4’ün tedariğinde önemli gelişmeler yaşandığını ortaya koydu. İşte detaylar…

DigiTimes’ın sektör kaynaklarına dayandırdığı raporuna göre Apple, iPhone SE 4 için OLED ekran tedarik etmeye başladı. OLED panellerin üretiminden BOE ve Çinli diğer tedarikçiler sorumlu. Fakat rapor içeriği tam olarak yayınlanmadığı için başka bir ek ayrıntı yok. Daha önce gündeme gelen haberlerde BOE’nin iPhone SE 4’ün ekranında ana üretici olacağı belirtilmişti. DigiTimes’ın paylaştığı bilgi BOE’le ilgili haberlerin hepsiyle uyumlu.

iphone se 4

Bloomberg’ten tanıdığımız gazeteci Mark Gurman, 4. nesil iPhone SE, yeni iPad Air’ların ve yenilenmiş Magic Keyboard’un 2025’in başlarında satışa sunulacağını söyledi. iPhone 14’e benzer bir tasarımla gelecek olan yeni iPhone SE’de; 6.1 inç’lik OLED ekran, A18 yongaseti, Face ID, USB-C portu, eylem düğmesi, 48 MP’lik tek ana kamera, 8 GB RAM ve Apple Intelligence desteği olacak. Yongaseti, Apple Intelligence ve RAM konusunda farklı dedikodular vardı. Ama yakın tarihli raporlar 4. nesil iPhone SE’nin standart A18 çipi ve 8 GB RAM kapasitesiyle yapay zeka özelliklerinden yararlanacağını ifade ediyor.

iPhone SE 4’te Apple’ın kendi modem çipinin kullanılacağına yönelik dedikodular var, ancak kısa süre önce ortaya çıkan bir rivayette Apple’ın modem çipinin yetiştiremeyeceği ve bu yüzden Qualcomm modem kullanacağı ileri sürüldü.

M4’lü MacBook Pro Sızdı! Özellikleri Ortaya Çıktı