iPhone 8 böyle görünebilir!

iphone

Apple’ın yeni amiral gemisi modeli iPhone 8 için harika tasarımlar ortaya çıkmaya devam ediyor. İşte onlardan yeni biri daha.

Apple’ın bu senenin son çeyreğinde tanıtmayı planladığı iPhone 8 hakkında pek bir bilgiye sahip değiliz. Özellikle telefonun tasarımı konusunda hiç birşey bilmiyoruz desek yeridir. Çünkü Apple’da henüz ne yapmak istediğine karar vermiş değil. Dolayısıyla alt bölümün (home tuşunun olduğu kısım) ekran mı olacağı yoksa yalnızca yeni MacBook Pro’larda olduğu gibi dokunmatik işlevsel alan görevi mi göreceği henüz netleşmiş değil.

Doğal olarak bazı şeyler netleşmediği için, iPhone 8 tasarımı hakkında konuşmak da pek mümkün olmuyor.

Yine de telefonlar için konsept tasarımları yapmaktan hoşlananlar sayesinde iPhone 8’in nasıl görülebileceğine dair az çok fikir sahibi oluyoruz.

Bu konseptlerden sonuncusu ise Gabor Balogh’a ait. Balogh yeni iPhone 8 konseptlerinde ünlü Apple analisti Ming-Chi Kuo’nun iddialarına kulak vermiş.

Balogh, alt kısmı işlevsel bir modülden oluşan son derece modern bir iPhone 8 konsepti ortaya çıkarmış. Home tuşunu da siri logosuyla doldurarak telefona farklı bir hava katmış.

Tabi ki Balogh tarafından tasarlanan bu konsept her ne kadar dış görünüş olarak mümkün görünse de son derece uç özellikler de içeriyor. Şu anki teknolojiyle pek de mümkün olmayan özellikler. Görsellerden birisinde sadece telefonu karşımızdaki kişiye tutarak onun kalp atışını ve diğer yaşamsal fonksiyonlarını görüntüleyebildiğimiz gözler önüne serilmiş. Bu her ne kadar mükemmel bir özellik olsa da şu anki teknolojiyle pek de mümkün görünmüyor.

Gabor Balogh tarafından tasarlanan iPhone 8 konseptlerine aşağıdan göz atabilirsiniz.