iPhone 8 almamak için 4 neden

iphone 8 p

#İŞBİRLİĞİ

Apple’ın geçtiğimiz günlerde tanıttığı iPhone 8, doğal olarak iPhone X’in gölgesinde kaldı. Peki iPhone 8 gerçekten alınır mı? İşte detaylar.

Bilindiği üzere Apple, geçtiğimiz günlerde inşaatı henüz tamamlanmamış olan Apple Campus’te bir etkinlik düzenledi. Bu sene sonuna kadar yapımı tamamen bitecek olan Apple Campus’te bulunan Steve Jobs konferans salonunda gerçekleşen etkinliği milyonlarca kişi canlı olarak takip etti.

Apple ilk olarak yeni nesil Apple Watch’ı tanıttı. Apple Watch Series 3 ismi ile tanıtılan cihaz, ilk iki Apple Watch ile aynı tasarımda karşımıza çıktı.

Apple Watch Series 3’ün ardından ise Apple TV 4K HDR modeli tanıtıldı. İsminden de rahatlıkla anlaşılabileceği üzere Apple TV’nin 4K ve HDR destekli modeli olan Apple TV 4K, gelişen teknik özellikleriyle de beklentileri karşılayan bir ürün oldu.

Gecenin en çok merak edilen cihazı iPhone X’in öncesinde ise iPhone 8 tanıtıldı. iPhone 8 tanıtımında salonda öyle büyük bir coşku yoktu. Zira iPhone 7 ile aynı kasa tasarımına sahip olan iPhone 8 pek de heyecan yaratmadı. Peki bu iPhone gerçekten almaya değer bir model mi? İşte bunu masaya yatırıyoruz.


Yorumlar kapatıldı.