iPhone 7 prototipi ortalığı karıştırdı!

iphone 7 prototipi

Uzak Doğu yine sıradaki iPhone modelinin tasarımının sızmasında öncülük etti. iPhone 7 prototipi olduğu iddia edilen bir görsel ortalığı karıştırdı.

Geçtiğimiz Eylül ayında duyurulan iPhone 6s ve iPhone 6s Plus modellerinden sonra artık kullanıcılar iPhone 7 modelini merak etmeye başladı. Şimdiye kadar söylentiden öteye gitmeden iPhone 7 iddiaları bazı görüntüler ile desteklendi. Ancak görüntüler tartışmalara da sebep oldu.

iPhone 7 prototipi gerçek mi?

Basına sızan görüntülerin sahte olduğu iddia edenler kadar, gerçek olduğunu söyleyenler de var. Şimdilik bunu öngörmek mümkün değil. Basına sızan görüntüyü sizlerle paylaştık. Tasarımın gerçekçiliği konusunda şimdilik biraz şüpheci yaklaşmakta fayda var.

Geçmişteki iPhone lansmanlarına bakarak iPhone 7’nin duyurulmasına yaklaşık olarak 9 aylık bir süre var. Dolayısıyla bu kadar erken tarihte basına sızan bir görüntü gerçek olmayabilir. Diğer yandan uzun süredir bahsedilen detayların bu prototipte olduğunu görmek şaşırtıcı.

iPhone 6s için iddia edilen daha köşeli bir tasarımın şimdi iPhone 7 için konuşulduğunu görüyoruz. Prototipin şeklinden bunu anlamak mümkün. iPhone 6 ailesinin gövde kenarlarındaki ovalliğin iPhone 7’de olmayacağını bu prototipe bakarak söyleyebiliriz. Ekran çerçevesinin olmadığını da görüyoruz. Varsa bile çok ince yapıda olacağı kesin.

Görüntüler oldukça düşük çözünürlüklü. Dolayısıyla diğer detaylar hakkında net konuşmak için henüz erken. Arka tarafında dikkat çeken tek detay kameranın ortada olması. Bu şimdiye kadar hiçbir iPhone modelinde görmediğimiz bir tasarım.

iphone-7-prototipi-2

Meizu satış rakamları şaşırtıyor!