iPhone 6 ve iPhone 6S karşılaştırıldı (Video)

iphone 6s1

Apple yeni nesil iPhone 6S ve iPhone 6S Plus‘ı 9 Eylülde tanıtacak. Bu tanıtım öncesi iPhone 6S‘e ait olduğu iddia edilen ekran prototipi ile iPhone 6’nın karşılaştırıldığını görüyoruz. Peki iki telefonun ekran tarafında  ne gibi farklılıkları olacak?

iPhone 4 ve iPhone 4S arasında büyük bir uçurum vardı. Apple çift çekirdeğe, 1 GB  RAM’e ve 8 megapiksel kameraya geçiş yapmıştı. Şimdiye kadarki iki iPhone arasında ki en büyük fark sanırız iPhone 4 ve iPhone 4S arasındaydı.

Şimdiye kadarki diyoruz zira iPhone 6 ve iPhone 6S Plus arasında da böyşe bir fark bekleniyor. Apple 8 megapiksel kameradan 12 megapiksele, yonga seti tarafında özelikle mimari açıdan yeniliğe, RAM tarafında 2 GB  sistem belleğine ve aşağıdaki videoda da görülen çok daha iyi bir ön kamerayla ekranın Force Touch özelliğine kavuşacağını biliyoruz.

Kısacası iPhone 6 ve iPhone 6S arasında oldukça büyük farklar olacak. 9to5mac sitesinin paylaştığı ve iPhone 6S‘e ait olduğu iddia edilen (bizce kesinlikle doğru) ı ekran prototipi ile iPhone 6’nın karşılaştırıldığı videoyu sizlere sunmak istiyoruz. Videoda iPhone 6S’in kamera deliğinin daha büyük olduğunu ve ekranın altına yerleştirilmiş Force Touch çipini görebilmektesiniz.

iPhone 6S için ne düşünüyorsunuz?

Apple, Amerikan Ordusu için çalışmaya başlayacak!