iPhone 7 kılıfı basına sızdı!

iphone 7 kilifi 1

Şimdiye kadar herhangi bir iPhone 7 kılıfı karşımıza çıkmamıştı. Ancak kısa bir süre önce basına sızan kılıf fotoğrafı ortalığı karıştırdı.

Dünyanın en popüler akıllı telefonu olan iPhone bu yıl yeni versiyonuna kavuşacak. iPhone 7 olarak isimlendirileceği düşünülen cihaz hakkında çok sayıda iddia var. Basına sızan kılıf görseli ise bu iddiaların bir kısmını doğrulayacak nitelikte. İşte o kılıf ve dahası.

iphone-7-kilifi-2

iPhone 7 kılıfı hangi ipuçlarını veriyor?

Haberimizin içerisinde basına sızan iPhone 7 kılıfı görsellerine ulaşabilirsiniz. Bu kılıfla ilgili dikkat çeken ilk detay, kılıfın alt yüzeyiyle ilgili. Bir süredir iPhone 7 modelinin standart 3.5 mm ses portuna sahip olmayacağı söyleniyordu. Apple’ın bir çeşit kablosuz kulaklık üzerinde çalıştığına dair çeşitli iddialar vardı. İşte kılıf fotoğrafının dikkat çeken tarafı da bu. Çünkü kılıfın altında 3.5 mm ses çıkışı için ayrılmış bir bölüm bulunmuyor.

Mobil sektörde sızıntıları ile popüler bir isim olan OnLeaks tarafından Twitter’da paylaşılan bu görsellerin doğruluk payı henüz bilinmiyor. Ancak iddialar ile aynı doğrultuda bir kılıf olduğu kesin. iPhone 7 kılıfı ile ilgili bir diğer önemli detay ise kamera bölümü. Kamera için ayrılan alanın normalden çok daha büyük olduğu dikkat çekiyor. Bu ise akıllara iPhone 7 ve çift kamera iddialarını getiriyor.

Henüz Apple tarafından iPhone 7 modeliyle ilgili resmi bir açıklama yapılmadığı için bu bilgilerin doğruluğu net değil. Ancak kesin olan şey şu, iPhone 7 karşımıza çıkana kadar gündeme gelmeye devam edecek.

iphone-7-kilifi-3

Facebook ve WordPress İş Birliği Yolda!