iPhone 7 kılıfı çift kamera iddialarını doğruluyor!

iphone 7 kilifi cift kamera

iPhone 7 kılıfı olduğu iddia edilen bir kılıf ortaya çıktı. Kılıf, sıradaki Apple telefonu hakkındaki çoğu iddiayı doğruluyor.

Android ve Apple dünyasından en güncel amiral gemilerini son dönemde gördük. Artık teknoloji gündemi sıradaki cihazlara odaklandı. Sonbahar döneminde duyurulacak olan iPhone 7 kılıfı olduğu iddia edilen bir ürün YouTube’da yayınlandı.

YouTube’da yayın yapan Unbox Therapy isimli kanal son derece dikkat çeken bir video yayınladı. Bu videoda Avustralya’dan “Sonny Dickson” isimli birinin kendisine kargo gönderdiğini söyleyen yayıncı, kutudan dikkat çeken iki adet kılıf çıkardı.

İddiaya göre kılıflardan biri iPhone 7 modeline, diğeri için çok konuşulan 4 inç ekranlı iPhone modeline ait. İşin ilginç tarafı ise ortaya çıkan iPhone 7 kılıfı çoğu iddiayı destekliyor. Peki bu iddialar neler?

iPhone 7’nin çift kamera ile geleceğine dair güçlü iddiaları gündeme taşımıştık. Videoda yer alan kılıfın arka yüzeyinde tek kamera için son derece büyük bir açıklık var. Dolayısıyla çift kamera kullanılacak olması son derece muhtemel. Bir diğer iddia ise iPhone 7 modelinde 3.5 mm ses çıkış yuvasının olmaması yönündeydi. Bu iddiayı destekleyecek şekilde kılıfın altında ses çıkışının olması gereken bölümde gereğinden fazla bir açıklık bırakılmış. Bu da o bölümde ikinci bir hoparlör olacağını düşündürüyor.

Kutudan çıkan ikinci ürün ise 4 inç ekranlı iPhone modeline ait. En azından iddia edilen bu. Ancak o kılıf ile ilgili dikkat çeken bir detay yok. Standart iPhone 5 ve iPhone 5s kılıflarına son derece benziyor. Bu ilginç videoyu aşağıdan izleyebilir, bahsedilen kılıfları görebilirsiniz.

iPhone 7 kılıfı ve çift kamera iddiaları – Video

Galaxy S6’nın TouchWiz arayüzü Marshmallow ile nasıl değişecek?