iPhone 6 İçin 6 Adet İnce ve Sağlam Kılıf

saglam iphone 6 kiliflari

#İŞBİRLİĞİ

Artan fiyatlarına rağmen vazgeçemediğimiz akıllı telefonları fazla kalınlaştırmadan koruyacak ince ve sağlam kılıflara hepimiz ihtiyaç duyuyoruz. Özellikle ekranları oldukça hassas olan iPhone 6 için 6 tane şık, ince ve sağlam kılıfları sizler için derledik.

saglam-ve-ince-iphone-6-kiliflari

Apple iPhone serisi her geçen yıl daha fala inceliyor. Evet akıllı telefonlar hızlanıyor fakat inceldikçe sağlamlıklarından taviz veriyorlar. 2014 yılının yıldızı Apple iPhone 6’da yüksek performanslı ancak oldukça hassas bir akıllı telefon. Hemen her akıllı telefon düştüğü zaman ekranı çatlıyor veya direkt kırılıyor. Ekranı kırılmasa dahi mutlaka yerle temas eden kısmı çiziliyor, eziliyor. Bunun önüne geçmek oldukça kolay ancak doğru kılıf tercihi yapmak önemli.

Bütçenizi çok zorlamadan alabileceğiniz, telefonunuzu fazla kalınlaştırmayacak, ince ve şık iPhone 6 kılıflarını bu yazımızdan bulabilirsiniz. Kılıfların bazıları ülkemizde de satılırken, bazılarını yabancı alışveriş sitelerinden temiz edebilirsiniz. Şimdi gelin hep birlikte iPhone 6 için yapılmış ince, şık ve sağlam kılıflara göz atalım.


Yorumlar kapatıldı.