iPhone 6s’in ilk videosu basına sızdı!

iphone 6s ekran paneli

Merakal beklenen yeni iPhone modeli iPhone 6s’e ait ilk video yayınlandı. Yeni iPhone modelinde beklenen özelliklerden bazıları bu şekilde doğrulanmış oldu. iPhone 6s’in ekran panelinin yer aldığı ilk video için haberimize bekliyoruz.

iphone-6s-ekran-paneli

Apple’a yakın bir haber kaynağı tarafından yayınlanan videoda, iPhone 6s’te kullanılacak olan ekran paneli, olduğu gibi görülüyor. Cihazın sadece ön kısmı olduğu için tüm detaylar ortaya çıkmış değil ancak beklenen önemli yenilikler bazıları bu video sayesinde doğrulanmış oluyor. Videoda yer alan bilgilere geçmeden önce yeni iPhone modellerinin 9 Eylül tarihinde düzenlenecek bir etkinlikle duyurulacağını hatırlatalım ve ardından videoda ortaya çıkan bilgilerden bahsedelim.

İlk olarak Force Touch özelliğinin doğrulandığını görebiliyoruz. Videoda ekran panelinin arkasında yer alan bir parçadan Force Touch özelliğinin kesinlikle yeni iPhone 6s’te olacağını söyleyebiliriz. Doğrulanan bir diğer bilgi ise artan kamera çözünürlükleri. Ön kameranın iPhone 6’ya oranla daha büyük olduğu videodan anlaşılıyor. Ve tabii ki daha büyük bir kamera modülü, daha yüksek çözünürlük ve daha yüksek algılayıcı demek oluyor. Videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Otomatik odaklamada en başarılı 5 telefon!