iPhone 6 Neden 100 Dolar Daha Pahalı Olacak?

iphone 6 100 dolar manset

Geçtiğimiz gün içerisinde Raymond James firmasının analistlerinden biri olan Tavis McCourt tarafından ortaya atılan bir iddia iPhone 6 ’yı bekleyenleri üzecek nitelikte.

Tavis McCourt geçtiğimiz günlerde firması tarafından yapılan bir anketin ilginç sonuçlar içerdiğini geçtiğimiz gün içerisinde basına duyurdu. Yapılan ankete göre Apple kullanıcılarının çoğu yeni nesil bir iPhone modeli için daha fazla bir parayı gözden çıkarabilecek durumda. Buna bağlı olarak Apple donanım konusunda da yeni model üzerinde değişikliğe gidecek. Özellikle ekranların 4.7 inç ve 5.5 inç olması bekleniyor ki bu bir anlamda maliyetlerin artacağının ve bunun da kullanıcılara yansıtılacağının bir göstergesi.  iphone-6-100-dolar

Tavis McCourt’un tahminine göre iPhone 6 eski iPhone modellerine göre 100 dolar civarında pahalı olarak satışa sunulabilir. 4.7 inç ile 5.5 inç arasında 100 dolar fark olacağı gibi, eski nesil ile yeni nesil arasında da 100 dolar fiyat farkı olabilir. Bu durumun belirleyici ise Apple’ın kompanent maliyetleri olacak.

Tablet PC Satın Alma Rehberi 2014